K.Brazauskienė išdrįso išsirengti prieš kamerą

Grįžti į straipsnį

laima

laima portretas
ir kas cia tokio ka zmogui daryti gal su paltu maudytis jei istisai tie paparacai persekioja as tai dar spyga parodyciau

milda

milda portretas
tai juk prie vandens, kas cia tokio? tikrai spyga parodyciau.

kgb

kgb portretas
gaila kad as tinku jei y sunus.oi lipciau ant jos net po 2kart i diena ir kasdiena.labai didelis pliusas kad ji rudenejant ir saltejant juroj maudosi gyvens 100METU

mhm

mhm portretas
oho kokia krutine. Super moteris.

na

na portretas
artėja rinkimai turtus išsirodė, visus kiek turi, dabar beliko tik save parodyt. Dar vieno dalyko neparodė, na tiek to. Kaip besirodytų už tokią turtuolę niekada nebalsuosiu, nes eilinio žmogaus niekad nesupras taip gyvendama, dar kokį sraigtasparnį pirks. Tiek to.

pavyduoliams

pavyduoliams portretas
puiki, sauni moteris. Dar ne vienai kvakei reiktu is jos pasimokyt.

nera

nera portretas
boba kaip troba. Kad lietuviai vyrai lipa/lips ant jos - tikiu. Jie visuomet mego bobeles prie pinigo.

nepavyduole

nepavyduole portretas
Plezuose yra visokiu moteriskiu labai storu,visai plonu,zymiu,ir paprastu ir katros dabar is ju turetu neisdrysti poilsiauti ten su atitinkama apranga.Geras pavyzdys nuotraukoj - aktyvus poilsis tik i nauda moterims.Mateme p.Kristina kelis k. su maudymosi kostiumeliu, bet ISSIRENGUSIOS - niekada.

nu

nu portretas
kad yra tokių daug, save įsivaizduojančių gražuolėmis, gudruolėmis, didžiomis politikėmis, tai suprantama.Bet labai keista, kaip žmonės nebeturi visai sveiko proto ir žavisi tokiomis, netgi stoja į tokių "gudruolių" partijas.vat čia tai keista...Gal jau tikrai Lietuvai šakės?

Galerijos

Daugiau straipsnių