K.Brazauskienė išdrįso išsirengti prieš kamerą

Garsi ir turtinga prezidentienė Kristina Brazauskienė – nuolatinis pagyvenusių viengungių taikinys bei ypač geidžiamas laimikis, rašoma LNK televizijos pranešime.

„Man atrodo, kad su manim visi labai pagarbiai elgiasi, atpažįsta. Nesiskundžiu dėmesiu, nes jis taktiškas, korektiškas”, – „Karamelinėms naujienoms” pasakojo K. Brazauskienė.

K. Brazauskienė – sunkiai pasiekiama moteris. Vyrai turėtų labai pasistengti. Pati Kristina akimis nemirksės, jokio potencialaus jaunikio nekalbins, nežnaibys, pirma dėmesio nerodys ir už parankės į vakarušką nesitemps. Situacijos, kai vyras, liaudiškai tariant, lipa ant moters, Algirdo Mykolo Brazausko našlė išvis nesupranta.

„Kad liptų, reikia parodyti dėmesį ar pagrindą duoti. Arba nueiti į tam tikras vietas, pavyzdžiui, į kokį klubą ar šokius”, – sakė K. Brazauskienė.

Nors gerbėjų Kristina nemedžioja ir nevilioja – savo išvaizda itin rūpinasi. Kad atrodytų gražiai bei žvaliai, 63-ejų moteris šoka į ledinę Baltijos jūrą su bikiniu. Nors šaltoje Baltijoje Brazauskienė paprastai pliuškenasi viena, trečiadienio vakarą išmėginti rudenėjančios jūros malonumus Kristina pakvietė ir žurnalistą.


Šiame straipsnyje: Kristina Brazauskienėbikinis

NAUJAUSI KOMENTARAI

laima

laima portretas
ir kas cia tokio ka zmogui daryti gal su paltu maudytis jei istisai tie paparacai persekioja as tai dar spyga parodyciau

milda

milda portretas
tai juk prie vandens, kas cia tokio? tikrai spyga parodyciau.

kgb

kgb portretas
gaila kad as tinku jei y sunus.oi lipciau ant jos net po 2kart i diena ir kasdiena.labai didelis pliusas kad ji rudenejant ir saltejant juroj maudosi gyvens 100METU
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių