A. Kaušpėdienė: manęs niekada nebus Seime ir kolektyviniuose soduose

Žinomos architektės Audros Kaušpėdienės gyvenimas nuolat kupinas netikėtumų. Tačiau yra dalykų, kurių ji niekada nedarytų. „Skaniam pokalbiui“ apie didžiausius nuotykius architektę pakvietė Nomeda Marčėnaitė.

Ji – garsi architektė, ekscentriškojo grupės „Antis“ lyderio Algirdo Kaušpėdo  žmona, gyvenime spėjanti nuveikti tiek, kad, regis, turi jų kelis. Išmaišiusi visą pasaulį, nusifilmavusi kine, buvusi šalia „Anties“ per visą jos istoriją, ji vis dar sugeba atrasti sau naujų sferų. „Norint pajusti tikrą gyvenimo skonį, reikia nuolat treniruoti receptorius. Gurmanu būti išmokstama“, - šypsosi ji.

A.Kaušpėdienė, tikra miesto gyventoja, pasakodama apie avantiūras, į kurias jai yra tekę pakliūti, užtikrina, kad nors yra pripratusi prie permainų, jos niekada nebus dviejose vietose: Seime ir kolektyviniuose soduose. „Galbūt ir liūdna, kas mes nenorime į Seimą. Kartais atrodo, kad galbūt ir galėtum, bet kuo toliau, tuo baisiau pagalvoti, kad gali kada nors būti įpainiotas į politiką“, - prisipažįsta ji.

Visą gyvenimą įvykių sūkuryje buvusi  moteris dažnai pagauna save galvojanti, kad jai galbūt net pernelyg gerai sekasi. „Neturiu gyvenimui jokių priekaištų“, - džiaugsis. Tačiau visgi gyvenime buvo etapų, kai ji pagalvojo, kad gyvena ne pagal savo susikurtą, o visuomenės primestą planą...

„Skanus pokalbis“ – sekmadienį 19 val  per BTV


Šiame straipsnyje: Audra Kaušpėdienė

NAUJAUSI KOMENTARAI

asa

asa portretas
O JI NE BUVUSI KAUSPEDO ZMONA????

Eriksonas

Eriksonas portretas
Gerb. Ponia niekada nesakykite niekada.

Jule

Jule portretas
Citata internete apie A.Kauspeda is biografijos...Žmona Vilija Kaušpėdienė, architektė. Vaikai iš pirmos santuokos: Monika (g. 1979), Algė (g. 1987).
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių