Kauno ponia E.Vaitkevičė atskleidė, kodėl neturi nė vienos raukšlelės

Dažnas Kauno ponios Eglijos Vaitkevičės teiraujasi, kodėl ji, sulauksi 40 metų, neturi nė vienos raukšlelės. Kauno ponios grožio ir jaunystės paslaptis - visai ne botulino injekcijos ar plastikos chirurgo peilis.

Laidai „Nuo...iki...“  Eglija atskleidė savo neįtikėtiną jaunystės receptą. „Kažkada pas močiutę palėpėje radau senų „Tarybinės moters“ žurnalų. Ten buvo parašyta, kad raukšlės atsiranda nuo mimikų. Nuo keturiolikos metų nustojau emocijas reikšti veido mimikomis. Vietoj to jas išreiškiu gestikuliuodama“, - pasakojo moteris.

Maža to, ji prisipažino visada mieganti tik ant nugaros, kad veidas „nesusiglamžytų“. Eglija nemiega nei ant dešinio, nei ant kairio šono, ir, šiukštu, jokiu būdu ant pilvo. „Nuo...iki...“ laida domėjosi, kaip jai tai pavyksta. „Ilgalaikė savęs kontrolė, įpratimas“, - atsakė Eglija.

Moters jaunystės eleksyras - ir jaunesni vyrai. „Į savo vienmečius nebežiūriu, jie nuobodūs, jiems pakirpti sparnai“, - tėškė moteris, kuri, kalbama, turėjusi net su 14 metų jaunesnį draugą.

Seksualumu ir jaunyste trykštanti Kauno ponia planuoja išleisti savo vardo kosmetiką. Pirmadienį 19.40 val. laidoje „Nuo...iki...“ ji atskleis dar daugiau savo jaunystės paslapčių.


Šiame straipsnyje: Eglija Vaitkevičėraukšlės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių