„Kauno diena“ skelbia vieno meilės ketureilio konkursą

Artėjant Valentino dienai, nespėliokite „Myli - nemyli?“. Juolab, kad ir ramunėlės tokiu šaltu metų laiku nepadės išspręsti šios amžinos dilemos. Verčiau išliekime savo jausmus mylimam žmogui popieriaus lape ar virtualioje erdvėje.

"Kauno diena" skelbia tradicinį vieno meilės ketureilio konkursą. Pirmą kartą šį konkursą "Kauno diena" surengė 1994 m.

Pernai, kaip ir prieš 15 metų, jis sulaukė didžiulio laikraščio skaitytojų dėmesio - redakciją pasiekė šūsnis skaitytojų laiškų su meilės ketureiliais. Ir šiemet kviečiame neslėpti po devyniais užraktais gražiausių savo jausmų kažkada mylėtam ar dabar mylimam žmogui.

Jūsų nuoširdumą, kurio visuomenei taip reikia šiomis dienomis, įvertinsime, visus ketureilius pateikdami "Kauno dienos" interneto portale kaunodiena.lt, o geriausius jų - spausdindami dienraštyje.

"Kauno dienos" Meno skyriaus ekspertai iš kiekvieną dieną laikraštyje spausdintų ketureilių išrinks patį geriausią, nuoširdžiausią ir žaviausią. Jo ir dar dviejų ketureilių autoriai sulauks dovanų. Konkurso nugalėtojų pavardes paskelbsime vasario 14-ąją, Valentino dieną.

Savo sukurtus ketureilius iki vasario 12 d.siųskite  į „Kauno dienos“ redakciją - Kęstučio g. 86, 44295, Kaunas, elektroniniu paštu konkursas@kaunodiena.lt. ar užrašykite juos portale kaunodiena.lt


Šiame straipsnyje: meilės ketureilio konkursas

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių