Katie Holmes pateikė prašymą teismui dėl laikino vaiko rėmimo

Aktorė Katie Holmes, kuri skiriasi su vyru Tomu Cruise'u, pateikė prašymą teismui dėl laikino vaiko rėmimo susitarimo, pranešė HollywoodLife.com.

Buvusi „Dosono užutėkio“ (Dawson's Creek) žvaigždė šokiravo pasaulį, kai praėjusią savaitę netikėtai pateikė prašymą skirtis su vyru, už kurio ištekėjo prieš penkerius metus.

Nuo to laiko sutuoktiniai rengiasi bjauriai kovai teisme dėl dukters Suri ir Holivudo superžvaigždės turtų, bet K.Holmes dabar dar įpylė alyvos į ugnį - Niujorke antradienį, per T.Cruise'o 50-ąjį gimtadienį, paprašė viešo skyrybų proceso ir Suri išlaikymo nustatymo iki bus pasiektas galutinis susitarimas dėl jos globos.

Šaltinis minėtam apie įžymybes rašančiam tinklalapiui sakė: „Katie Niujorke liepos 3 dieną pateikė ... prašymą, kuriuo siekiama skubios laikinos pagalbos, galinčios apimti vaiko išlaikymą ir globą ... Dabar jų bylai priskirtas teisėjas, o tai reiškia, kad tai nebebus susitarimas be teismo“.

„Katie ir Tomas dabar kovos atviroje teismo salėje, tai reiškia, kad bet kas galės ateiti ir pamatyti, kas vyksta. Be to, jie atiduoda savo bylą į rankas teisėjui, kuris spręs, kas vyks toliau. Dauguma viešų figūrų to nenori, tai - paskutinė išeitis ... Jeigu pateiki (tokį) skubų prašymą, nesitiki kitos šalies bendradarbiavimo arba tau reikia nurodymo, kokį gali duoti tik teismas“, - aiškino šaltinis.

Tinklalapyje rašoma, kad K.Holmes ir T.Cruise'asliepos 17-osios rytą stos prieš teisėją Matthew Cooperį.


Šiame straipsnyje: Katie Holmes

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių