Kate Middleton ir princas Harry - elegantiškiausios garsenybės

Didžiosios Britanijos karališkosios šeimos nariai Kate Middleton ir princas Harry užėmė aukščiausias pozicijas žurnalo „Vanity Fair“ antradienį paskelbtame geriausiai besirengiančių tarptautinių garsenybių sąraše.

Neseniai Harry brolio princo Williamo žmona tapusi 30 metų Kembridžo kunigaikštienė, puikuosis ant „Vanity Fair“ rugsėjo numerio viršelio. Naujausioji Britanijos monarchijos narė nustatinėjo stiliaus tendencijas ir žavėjo mados gerbėjus, dėvėdama tiek dizainerių sukurtus, tiek paprastus drabužius per savo pirmuosius oficialių pareigų kupinus metus.

Žurnalas nurodė, kad sosto įpėdinis princas Charlesas išleido apie 55 tūkst. JAV dolerių dizainerių sukurtiems drabužiams, skirtiems jo naujajai marčiai, tačiau K.Middleton atsisakė rūmų garderobo pareigūnų paslaugų.

Ji paprastai pati renkasi drabužius, ypač pasiūtus savo mėgstamų dizainerių Alice Temperley ir Alexandero McQueeno, taip pat apsipirkinėja parduotuvėse „Topshop“ ir „T.K.Maxx“.

Tuo tarpu princas Williamas į „Vanity Fair“ sąrašą nepateko, o mados pasaulio stebėtojai svarsto, ar princui Charlesui nevertėtų nusamdyti savo vyresniajam sūnui stilisto.

27 metų princas Harry buvo pripažintas stilingiausiai besirengiančiu vyru. Antroje vietoje liko amerikietiškojo futbolo sporto klubo „New England Patriots“ įžaidėjas Tomas Brady, kurio žmona yra supermanekenė Gisele Bundchen. Tiek princas, tiek sporto žvaigždė į šį sąrašą pateko pirmą kartą.

„Vanity Fair“ sarašas sudaromas pagal daugiau nei 2 tūkst. mados pramonės profesionalų, žurnalistų ir stiliaus ikonų balsus.

„Oskarui“ nominuota aktorė Jessica Chastain, kurios nuotrauka papuoš prenumeratoriams skirto „Vanity Fair“ leidimo rugsėjo numerio viršelį, šiemet dažnai buvo matoma kino apdovanojimų teikimo ceremonijose ir debiutavo geriausiai besirengiančių sąraše dėl savo drąsių mados pasirinkimų, įskaitant A.McQueeno sukurtą suknelę, kurią žvaigždė vilkėjo per „Oskarų“ teikimo ceremoniją.

Tarp stilingiausiai besirengiančių moterų „Vanity Fair“ paminėjo ir aktores Diane Kruger, Fan Bingbing, Leą Seydoux, manekenę Elettrą Wiedemann ir dainininkę Alicia Keys.

Tuo tarpu reperis Jay-Z, debiutavęs trečioje pozicijoje, pranoko savo žmoną dainininkę Beyonce, kurį į aukščiausiąjį dešimtuką nepateko

Britas aktorius Colinas Firthas ir jo žmona Livia  vainikavo geriausia besirengiančių porų sąrašą, o 81 metų dienraščio „The New York Times“ mados fotografas Billas Cunninghamas buvo įvardytas „mados originalu“.


Šiame straipsnyje: Kate Middletonprincas Harry

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių