Kas vos nesužlugdė Renatos ir Deivio vestuvių?

Prieš kelis mėnesius susituokusios vienos labiausiai aptarinėjamų pramogų pasaulio porų – Renatos ir Deivio Norvilų meilės istorija daugeliui atrodo žinoma iki smulkmenų. Kadaise susipažinę pirmųjų LNK „Žvaigždžių duetų" scenoje ir vienas kitą pamilę dainininkai jau kurį laiką neslėpė savo jausmų, visa Lietuva drauge džiaugėsi ir į pasaulį pasibeldusiu jų kūdikiu. Tačiau yra ir kita Renatos ir Deivio meilės istorijos ir vestuvių versija, kurios nė vienas televizijos žiūrovas iki šiol nebuvo girdėjęs.

„Šioje meilės šventėje būsime atviri kaip niekada. Papasakosime tai, ko ne tik Renata, bet pats Deivis apie save nežinojo", − šypsosi ir tikrose, ir televizijos studijoje vykusiose vestuvėse piršliavęs Arūnas Valinskas.

Koncerte „Renatos ir Deivio vestuvės – Meilės nublokšti" su A. Valinsku piršliaus ir aštrialiežuvis Jonas Radzevičius.

Studijoje nuskambėjus paslaptingai anonimo žinutei, žiūrovai išgirs daug kompromituojančios informacijos apie jaunikį – apie buvusias jo moteris, tarp kurių – įtartini santykiai su Inga Valinskiene ir net mėginimas sugundyti pačią Kristiną Brazauskienę. O kur dar įtartini ryšiai su mafija ir net galimas romanas su olimpiečiu Ramūnu Vyšniausku?



NAUJAUSI KOMENTARAI

na

na portretas
dar tokio nudurnėjimo rašant , neteko skaityti

kodas

kodas portretas
užknisa tas susireikšminęs liliputas

Nieko

Nieko  portretas
cia kvailo, viskas gerai.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių