Kas jie? Mažiausiai įtakingi 2012-ųjų pasaulio žmonės (foto)

Jei metų pabaigoje sudaromi įtakingiausiųjų, daugiausiai pasiekusiųjų sąrašai jus prastai veikia, paskaitykite sudarytą žurnalo GQ sąrašą: jame „puikuojasi" prasčiausiai per šiuos metus pasirodę žmonės.

Anot GQ, šiame sąraše verti būti respublikonų kandidatas į JAV prezidentus Mittas Romney, pop muzikantė Madonna, dopingo skandale paskendęs dviratininkas Lance'as Armstrongas, aktorius Adamas Sandleris ir „Okupuok Valstrytą" judėjimas.

· Mittas Romney, žurnalo GQ nuomone, buvo labai nevykęs kandidatas į JAV prezidentus. Teigiama, kad niekas už šį politiką nebalsavo entuziastingai. Balsavimas už M. Romney panašaus į susibičiuliavimą su paskutiniu baro klientu 4 val. ryto. „Ačiū Dievui, rinkimai jau baigėsi, – rašo GQ. – Romney nebeteks daugiau priešais kameras „išlaužti„ malonios šypsenos“ .

· Madonnai, GQ nuomone, aistruolių šokėjos apdarai nebesuteikia jaunystės. Žurnalas pataria dainininkei nustoti vieną po kito leisti „sugrįžimo" albumus ir užleisti scenoje vietą Ke$ha, Katy ir kitoms bekylančioms muzikos žvaigždėms. Priduriama, kad scenoje kas 5 minutės keičiami kostiumai yra bandymas atitraukti klausytojų dėmesį nuo jos siaubingo dainavimo.

· Dwightas Howardas. Žurnalo nuomone, šį sezoną NBA Los Andželo „Lakers„ ekipoje žaidžiančio krepšininko elgesys panašus į bestuburio šiaudadūšio. Jis kėlė visai neįtikėtinus reikalavimus Orlando „Magic“ komandai, tačiau sutiko su visai „Lakers" pasiūlymais. Nenuostabu, kad kiekvienas krepšinio mėgėjas dabar nori, kad jam nepasisektų.

· Lance'as Armstrongas. Per šiuos metus surinkta krūva įrodymų, jog tarp dabartinio L. Armstrongo ir legendinis dviratininkas – plyti neperžengiama praraja. Atsisakius kovoti su JAV Antidopingo agentūra, dviratininkas buvo atleistas ne tik iš „Nike„, bet ir iš jo įkurto labdaros fondo „Livestrong“.

 

· Judėjimo „Okupuok Valstrytą" likučiai. Kaip rašo GQ, šis judėjimas Valstryto verslininkams parodė, kad jie neuri opozicijos. Judėjimas išsiskaldė, neatsirado lyderio, o jo dalyviai pradėti vaizduoti stereotipiškai, kaip liberalūs hipiai.

Visas sąrašas čia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių