Kartu su „Metallica“ gros net dvi grupės

„Metallica“ atstovai pranešė, jog Vilniuje balandžio 20 ir 21 dienomis įvyksiančiuose koncertuose pasirodys net dvi apšildančios grupės.

Be prieš tai paskelbtų prancūzų grupės „Gojira“,  „Siemens“ arenoje pasirodys ir garsūs metalistai iš Los Andželo „Fear Factory“.

„World Magnetic Tour“ turo metu „Metallica“ skirtingose šalyse pasirodo su viena arba dviem grupėmis. Iki šiol buvome gavę informacijos tik dėl „Gojira“, todėl žinia apie dvi grupes labai nudžiugino mūsų komandą. Manau, kad ją su džiaugsmu sutiks ir koncerto žiūrovai. Dvi apšildančios grupės groja tik didžiausių pasaulio grupių koncertuose, nors net ir paskutinio „U2“ turo metu juos apšildė tik viena grupė, todėl ši naujiena parodo išskirtinį „Metallicos“ dėmesį šaliai, kurioje jie koncertuos pirmą kartą “, - sako „SEVEN Entertainment“ grupės generalinis direktorius Vidmantas Šiugždinis.

 „Fear Factory“ - metalo grupė iš Los Andželo, kartu grojanti nuo 1989-ųjų ir savo dainose derinanti tokius stilius kaip death, groove, thrash bei industrial metal. Per savo veiklos karjerą kolektyvas dalyvavo trijuose legendinio Ozzy Osbourne vardo festivaliuose Ozzfest ir yra surengęs daugiau nei 2000 šou pasirodymų. Kai kurie „Fear Factory“ singlai, tokie kaip „Cars“ ir „Linchpin“, užėmė aukštas pozicijas įvairiuose JAV roko topuose . Ši grupė Amerikoje yra pardavusi daugiau nei milijoną savo albumų.

Abu „Metallicos“ koncertai Vilniuje truks net po keturias valandas: dvi valandas gros apšildančios grupės, kitas dvi - „Metallica”. „Neabejoju, kad tai bus įspūdingiausias iki šiol Lietuvoje vykęs gyvo garso ir naujausių koncertuose naudojamų specialiųjų efektų šou“, - įsitikinęs V. Šiugždinis. 

Legendiniai muzikantai į „Siemens“ areną balandžio 20-21 dienomis atsigabens itin galingas garso sistemas, naudojamas „World Magnetic Tour“ pasirodymuose, bei specialią scenos įrangą. „Metallica“ šių pasaulinių gastrolių metu publikai pristato savo naujausią albumą „Death Magnetic“, kuris užėmė pirmąsias reitingų pozicijas daugiau nei trisdešimtyje šalių. Albumas  jau parduotas daugiau nei šešių milijonų tiražu.


Šiame straipsnyje: MetallicagojiraFear Factory

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių