Karšta: iki pusės nuoga M. Kunis išrinkta seksualiausia moterimi

„Jeigu norėčiau, tave pakerėčiau“, - taip Mila Kunis gali pasakyti kiekvienam vyrui, o žurnalas „Esquire“ ją paskelbė seksualiausia dabar gyvenančia moterimi. Kaip rašoma žurnale M. Kunis taip kalba, taip atrodo net, jeigu smarkiai dėl to nesistengia.

Aktorė Mila Kunis iki pusės nuoga nusifotografavo „Esquire“ viršeliui - po to, kai žurnalo redaktoriai paskelbė ją seksualiausia iš šiuo metu gyvenančių moterų.

„Juodosios gulbės“ gražuolė lapkričio numerio viršeliui gundomai pozavo vilkėdama tik aptemptas kelnes, atsukusi kamerai nugarą, bet tvirtina, kad viešas jos įvaizdis labai skiriasi nuo to, kokia ji yra tikrame gyvenime.

Interviu žurnalui 29 metų aktorė sakė: „Ką darau ir kas esu, yra du skirtingi dalykai. Ir visada tokie bus. Kas nutinka su žmonėmis? Jie nebemato, kas yra, ir tampa arba tuo, kuo nori būti, arba tuo, kuo yra įsivaizduojami“.

„Aš manau, kad jeigu jau patekau į šį (šlovės) triukšmą, nebematysiu, kas esu, o tokia didelė dalis to, kas esu, yra tai, ką išgyveno ir man įdiegė mano tėvai. Aš niekada nenoriu to prarasti. Niekada. Nes taip nusivilčiau, jeigu jie negalėtų manimi didžiuotis“, - sakė ji.

M.Kunis, kuri šiuo metu susitikinėja su buvusiu kolega iš komiško serialo „Tas 8-ojo dešimtmečio šou“ (That '70s Show) Ashtonu Kutcheriu, „Esquire“ viršelyje savo kuklumą apsaugo nuogas krūtis pridengdama kaire ranka.


Šiame straipsnyje: Mila Kunisseksualumas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių