Karma: LNK sezono atidarymo filme Mariną Bui vėl paliko

Paskutiniuoju  metu, kur Marinos Bui vardas, ten skandalas.  Po trejus metus trukusių peštynių teismas buvusią  žvaigždę pagaliau išskyrė su vyru. Tačiau dukters priežiūrą patikėjo ne Marinai. Maža to, visai neseniai blondinė įsivėlė į baisias muštynes  vieno naktinio klubo prieigose. Nors Marina žurnalistų dėmesio labai vengia, visgi  LNK „Karamelinėms naujienoms” išdrįso prabilti  apie gyvenimo pasikeitimus. „Iš tikrųjų džiaugiuosi, kad pagaliau išsiskyriau. Labai gražiai sutariam su vyru vardan vaiko”, - prisipažino Marina Bui.

Su  dukters Ešli tėčiu  Andrejumi Daščenka  Marina skyrėsi ilgai ir skausmingai.  Per tą laiką vienas kitą spėjo  gerokai apdergti. Marina aiškino,  neva vyras ją žiauriai mušęs.  Buvusią kolegę kaip tigrė gynė Oksana Pikul. Tačiau vėliau Marina su Oksana susipyko, paliko pupyčių grupę ir įsitaisė šiltoje auksinėje naujo mylimojo Jaroslavo tėvų gūžtoje. „Nenoriu net jo vardo minėti, jam reklamos daryti. Šitą istoriją noriu ištrinti iš savo gyvenimo”, - sakė Marina Bui.

Marina sako, jog po skyrybų su Jaroslavu grįžo į Baltupius, paprastą Vilniaus rajoną. Dabar moteris gyvena eiliniame bute ir vis dar graužiasi, kad paliko sceną. „Aš labai noriu dainuoti. Noriu grįžti į sceną, nes tai yra mano gyvenimas”, - sakė Marina.

Scenos ilgesį Marina Bui trumpam numalšino filmuodamasi LNK sezono atidarymo filme. „Kai pasiūlė nusifilmuoti vaizdo klipe, iš karto sutikau, nes tai buvo proga vėl pajusti tą gerą jausmą, kurį jausdavau lipdama į sceną. Tačiau nesitikėjau, kad viskas baigsis taip dramatiškai”, - prisipažino Marina.

LNK naujo sezono pristatymo filme „Operacija LNK ir kitos aistros“ Marina nusifilmavo romų grupės „Sare Roma“  muzikiniame klipe. Čia ji suvaidino grupės vadovo Ištvano Kviko paliktą moterį. Jis prabangią pupytę iškeičia į paprastą, bet nuoširdžią romę dainininkę Rožę.  O ši žavi dainininkė žiūrovams pažįstama iš muzikinio šou „Muzikos akademija“.


Šiame straipsnyje: Marina Bui

NAUJAUSI KOMENTARAI

andrius

andrius portretas
viena graziausiu lietuvos merginu
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių