Karjeros pradžioje D.Ibelhauptaitė nakvodavo stotyje

„Man buvo labai sunku, neturėjau visai pinigų, yra tekę ne vieną naktį ir stotyje nakvoti“, -  pirmadienį TV3 gyvenimo būdo laidoje atviraus garsi režisierė Dalia Ibelhauptaitė.

Laidos „Gyvenimas yra gražus“ kūrėją Edvardą Žičkų nuoširdžiam pokalbiui moteris pakvietė į savo su vyru britų aktoriumi Deksteriu Flečeriu namus Londone. Ne vieną apdovanojimą už nuopelnus menui pelniusi lietuvė papasakojo ne tik apie sunkią karjeros pradžią, juodas dienas bei pasaulinę šlovę, bet ir atskleidė ne vieną asmeninio gyvenimo detalę, atvirai kalbėjo ir apie ne vieną dešimtmetį trunkančią draugystę su Andriumi Mamontovu bei Juozu Statkevičiumi.

„Esu mačiusi ir Juozo ašaras, ir sunkiausius išgyvenimus. Mes visi esame neišskiriami draugai, todėl nenuostabu, kad būname šalia tada, kai aplanko demonai, užklumpa nesėkmės ar ištinka krizė. Niekada nepamiršiu, kaip su Juozu susitikome Niujorke. Jis buvo ką tik po sėkmingo kolekcijos pristatymo, aš - po premjeros. Sėdėjome ant suoliuko Centriniame parke ir dėl ašarų negalėjome pratarti nė žodžio. Kokį tolimą kelią mudu nuėjome nuo tos dienos, kai skaičiavome kiekvieną centą iki šlovės Niujorke...“, -  kalbės D. Ibelhauptaitė.

Beje, garsi režisierė negailės karčių žodžių naujai iškeptoms šiandienos žvaigždėms ir duos patarimų, kaip padaryti tikrą, o ne vienadienę karjerą.

Tuo tarpu kitą laidos herojų - vieną garsiausių visų laikų lietuvių dainininkų Andrių Mamontovą TV3 gyvenimo būdo žurnalo kūrėjai filmavo Honkonge. Įprastai interviu vengiantis dalinti scenos žvaigždė ten filmavosi naujame režisieriaus Mario Martinsono filme, tad „Gyvenimas yra gražus“ filmavimo grupė nepraleido progos pasižvalgyti ir po jo užkulisius.

„Kartu su Andriumi keliavome po Honkongą ir kalbėjomės apie gyvenimą“, - sako siužeto autorė žurnalistė Vita Vilimaitė.

Kaip dainininkui tiek metų pavyko išlikti populiarumo viršūnėje, išsaugoti asmeninio gyvenimo paslaptis ir gražią šeimą? „Viso ko receptas yra meilė. Ir tik ji viena“, - su šypsena laidoje kalbės A. Mamontovas. Jis atskleis ir savo bičiulystę su pasaulinio garso dainininku Stingu, kuriuo dėl panašumo užsienio šalyse ne sykį buvo palaikytas.

Išskirtiniai pokalbiai su Dalia Ibelhauptaite Londone ir su Andriumi Mamontovu Honkonge - jau šį pirmadienį 20.30 val. TV3 gyvenimo būdo laidoje „Gyvenimas yra gražus“.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių