Kanų kino festivalio garsenybės peršlapo

Smarkus vėjas ir liūtis apgadino Kanų tarptautinio kino festivalio peržiūrų salės stogą, organizatoriai pranešė pirmadienį, o sušalusioms ir peršlapusioms žvaigždėms teko drebėti ant raudono kilimo, įstrigus dėl audros.

Vėlyvam pavasariui nebūdinga smarki liūtis užklupo šį Prancūzijos Rivjeros kurortą sekmadienio vakarą ir privertė atšaukti planuotą 65-ojo Kanų kino festivalio fejerverkų šou, o svečiai gūžėsi po skėčiais, stovėdami balose.

Prancūzijos aktorė Isabelle Huppert (Izabel Huper) kiaurai permirko, žengdama raudonu kilimu į režisieriaus Michaelio Haneke (Michaelio Hanekės) filmo „Meilė“ (Amour) peržiūrą.

Sausi neliko iš danų trilerio „Medžioklė“ (Jagten), kuriame pagrindinį vaidmenį sukūrė Madsas Mikkelsenas (Madsas Mikelsenas), aktorių kolektyvo nariai.

Organizatoriai buvo priversti perkelti dar dviejų filmų peržiūras iš kino teatro „Salle du Soixantieme“, pastatyto prieš penkerius metus, minint festivalio 60-ąsias metines, kad būtų galima pataisyti jo stogą, tačiau peržiūrų salė jau ryte buvo sutvarkyta.

Dėl pabjurusių orų taip pat buvo atšaukti daug vakarėlių po atviru dangumi, kurie paprastai tampa svarbiu šio žvaigždėmis tviskančio renginio akcentu.

Fejerverkų šou planuojama surengti antradienio vakarą - jeigu tik leis orai.


Šiame straipsnyje: KanaiŽvaigždėslietus

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių