„Kanklėse“ - devintas muzikos vakarėlis „Green Feet Inn‘a Jungle“

Penktadienį kultūriniame muzikos klube „Kanklės“ jau net devintąjį kartą nuskambės „Groove tribe“ komandos organizuojamas pozityvios muzikos vakarėlis „Green Feet Inn‘a Jungle“. Šį renginį gerai žino ne tik Kauno, bet ir Vilniaus publika dėl šiltos atmosferos ir kokybiškos muzikos, kuria yra rūpinęsi nuo naktino gyvenimo scenos senbuvių iki pradedančių, bet perspektyvių atlikėjų.

„Green Feet Inn‘a Jungle“ idėjinis vadas, šios ilgos vakarėlių serijos organizatorius ir žinomiausias Lietuvoje reggae muzikos scenos atstovas E-roott dalyvius šokdins įsimintinomis vinilinių plokštelių variacijomis, o pozityvia muzika jam antrins ilgametis naują slapyvardį pasirinkęs kolega iš „Groove tribe“ komandos Numba_core.

Tarp žinomų muzikos vardų scenos atžvilgiu šiame vakarėlyje jauniausias atlikėjas Hijacker gros Lietuvos reggae ateities vardo vertą kompiliaciją.
Kaip jau įprasta, vadinamame džiunglių vakarėlyje pasirodys ne vien kauniečiai, bet atvyks svečias ir iš vėjuotos Klaipėdos. Uostamiestyje gerai žinomas kaip didžiausių naktinių renginių, į kuriuos atvyksta lankytojai iš visos Lietuvos, organizatorius ir sparčiai kylantis atlikėjas Albert The Hook lankytojams pasirodys su jungle muzika.

Renginys vyks balandžio 5 dieną, 22 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tomas

tomas portretas
neina suprast ką jūs čia rašot.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių