Kandusis aktorius R.Rudokas žengia į TV3 šokių projektą

Kitą savaitę TV3 „Šok su manimi“ tiesioginėje transliacijoje šokančius ant parketo išvysime projekto naujokus – aktorių Ramūną Rudoką ir jo partnerę Ieva Konopliovaitę.

Paklaustas, ar yra šokęs, charizmatiškasis aktorius šmaikštauja, kad geriausiai šoka oponentams į akis.

„O jei rimtai, esu prisilietęs prie šokių, – pasakoja Ramūnas, – kažkada vaikystėje lankiau netgi baleto pamokas. Daugiausiai įvairių stilių pamokų gavau mokydamasis Niujorke Džiuliardo aukštojoje menų mokykloje, kurią yra baigęs tik vienas lietuvis – smuikininkas Vilhelmas Čepinskis. Daug davė dalyvavimas kitame TV3 projekte „Ledo žvaigždės. Nors tikriausiai mane žiūrovai prisimena kaip aršų komisijos oponentą, šokti į akis komisijai nenorėčiau. Komisija yra komisija“, – šypsodamasis žada aktorius.

– Ar tikrai , Ramūnai? Tai skamba neįtikėtinai.
– Aš juk pažįstu „Juročką“ ir žinau jo švelnią širdį ir gerą charakterį.(juokiasi)

– Tai negi žiūrovas neišgirs nė vienos replikos atgal, tik stovėsi ir linksėsi galva?
– Būsiu ramus, bet man būtų malonu, jei su Šapru pažaistume žodžių pingpongą. O gal neištversiu ir  Smoriginui numesiu žodžių kamuoliuką.

– Filmuojiesi serialuose, vaidini teatre, vedi įvariausius renginius. Kaip manai viską suderinti?
– Todėl taip ilgai ir nesiryžau prisijungti prie šio projekto, nes turėjau labai daug darbų, bet noras šokti nugalėjo. Taigi teks kažkaip labai planingai gyventi.

– Koks pirmas įspūdis susitikus su partnere? Juk pirmą kartą pamatęs žmogų jį „nuskanuoji“.
– Iš pradžių kreipėsi į mane Jūs, dabar bandau tai išmusti ir ji to mokosi. Bet šokių aikštelėje ji iš karto sužavėjo profesionalumu ir griežtai išdėstė, ką mėgsta ir ko nemėgsta.

– Ir ko ji nemėgsta?
– Ji griežtai pasakė, kad turėsiu rimtai mokytis šokti, nes ji nemėgsta tampyti partnerio, ir aš turiu taip šokti, kad mokėčiau ją vedžioti.

– Kuo nustebinsite pirmoje laidoje?
– Nuo šiol prasidėjo teminiai vakarai, ir man kaip aktoriui lengviau improvizuoti. Pažadu, kad debiutas nepaliks abejingų.

Aktoriaus R.Rudoko debiutas TV3 projekte „Šok su manimi“ kitą šeštadienį, spalio 30 dieną, 19.00 valandą per TV3.


Šiame straipsnyje: Šok su manimiRamūnas Rudokas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių