„Kalnapilio“ alaus rinkimai įgauna pagreitį

Alaus darykla „Kalnapilis“ tęsia metų alaus rinkimus, kuriuose pristatomos naujos alaus rūšys. Antrasis pretendentas į nugalėtojus – „Kalnapilio“ alus „Medutis“.

Naujasis alus jau greitai puikuosis parduotuvių lentynose ir lauks Jūsų įvertinimo.  

„Džiaugiamės, kad mūsų metų alaus rinkimai įsibėgėja, o pirmasis kandidatas -  „Kaštonų“ alus jau susirado tokias dideles savo gerbėjų gretas, kad naujojo alaus pardavimai viršijo visas mūsų drąsiausias prognozes. Neabejojame, kad alaus mėgėjams patiks ir naujasis kandidatas – „Medutis“. Didžiuojamės galėdami Lietuvos gyventojams pasiūlyti tokius išskirtinius produktus“,- sako Marijus Kirstukas, „Kalnapilio-Tauro grupės“ generalinis direktorius.

„Medučio“ išskirtinumas – natūralus lietuviškas medus, naudojamas jo gamyboje. Todėl „Medutis“ pasižymi auksine, lyg ką tik iš korio išsukto medaus spalva ir natūraliu nektaro aromatu. Naudojant tradicinį gamybos būdą ir natūralias sudedamąsias dalis gaunamas išraiškingo skonio, šviesus ir lengvas alus.

„Suprantu, kad apsispręsti bus tikrai nelengva, kai kandidatai tokie ypatingi, bet kviečiu visus atsakingai įvertinti kiekvieną alaus naujieną bei susidaryti savo nuomonę apie kandidatus į „Kalnapilio“ metų alaus nugalėtojo titulą. Jau visai netrukus prasidės balsavimas, kurio metu visi alaus mėgėjai galės savo balsą atiduoti už labiausiai patikusią naują „Kalnapilio“ alaus rūšį“,- sako M. Kirstukas.

„Kalnapilio“ metų alaus rinkimai vyks iki vasaros pabaigos kuomet ir paaiškės nugalėtojas. Daugiau informacijos apie rinkimus galima rasti interneto svetainėje www.kalnapilis.lt. Ten pat patalpinti ir kandidatų į „Kalnapilio“ metų alaus titulą pristatymai bei vaizdo medžiaga su jų gamybos procesais, kuriuos komentuoja „Kalnapilio – Tauro grupės“ aludaris.


Šiame straipsnyje: kalnapilisalaus rinkimaialus

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių