Kalėdų dovana: projekte „Šok su manimi“ liko visos poros

Prieš pat Kalėdos projekto „Šok su manimi“ rengėjai dovanojo šokėjams dar vieną galimybę pakovoti dėl kelialapio į finalą – neiškrito nė viena šokėjų pora.

Laidos vedėjas Vytautas Šapranauskas apie tai pranešė tik laidos pabaigoje, kuomet turėjo paaiškėti, kuri pora paliks projektą.

„Kitą svaitę sumuosime dviejų savaičių balsavimo rezultatus, tada viena pora tikrai iškris", – prižadėjo V. Šapranauskas.

Šeštadienio vakarą „Šok su manimi“ žiūrovams dovanojo auksinį žvaigždžių vakarą. Ant parketo sukosi pačios ryškiausios žvaigždės. Aikštelėje pasirodė Egidijus Dragūnas, Lady Gaga, Ala Pugačiova, Pamela Anderson, Boratas ir daugybė kitų garsenybių.

Pagaliau prie „Šok su manimi“ vedėjų vairo sugrįžo ilgai nematytas Vytautas Šapranauskas, kuris su Jurgita Jurkute kaip visuomet šmaikščiai pristatinėjo šokėjų poras.

Pirmieji žvaigždžių šou pradėjo aktorė Milda Štakėnaitė ir šokėjas Deividas Meškauskas, kurie šeštadienio vakarą tapo seksualiąja Pamela Anderson ir jos didžiausiu gerbėju Boratu. Tiesa, bešokant nevalingai ėmė lįsti lauk už M. Štakėnaitės atlapų užkišti balionai, kurie imitavo garsiąsias Pamelos Anderson krūtis. „Man labai patiko, nes aš pamačiau tikrą šou“, – pagyrų negailėjo komisijos pirmininkas Jurijus Smoriginas.

Eglė Straleckaitė įsikūnijo į praėjusio amžiaus sekso simbolį – Brigitte Bardot, o jos partneris Kęstutis Baranauskas suvaidino vieną iš jos vyrų.

Deja, Jūratė Norvaišienė jų šokyje nepamatė to ko norėjo, fokstroto žingsnelių, nors Eglė ir atrodė itin žavingai.

Įspūdingą šou ant parketo surengė Juozas Butnorius ir Katerina Voropaj, kurie suvaidino Rusijos scenos primadoną Alą Pugačiovą ir jos gerokai jaunesnį sutuoktinį Maksimą Galkiną.

„Lėkšta, banalu ir neįdomu“, – apie poros pasirodymą sakė J. Smoriginas. Tačiau jam prieštaravo kitas komisijos narys – Džiugas Siaurusaitis – jis buvo sužavėtas.

Scenos chuliganą Egidijų Dragūną suvaidino televizijos laidų vedėjas Mindaugas Rainys, o jo partnerė Milana Jašinskytė–Pankevičienė tapo garsiąja Lady Gaga. Mindaugas buvo itin pagirtas komisijos, nes puikiai suvaidinti Sel‘ą.

Auksinių žvaigždžių šou užbaigė publikos numylėtiniai – Jonas Rainys ir Justė Žemaitytė, kurie suvaidino ne garsenybes, o su jomis bendraujantį „auksinį“ jaunimą.  Komisijos nariai buvo sužavėti ir skyrė porai dešimtukus. Tik viena Jūratė Norvaišienė skyrė aštuonetą, mat jai pritrūko energijos šokyje.

Poros atlikusios savo šokius buvo egzaminuojamos – ne profesionaliems šokėjams teko savo šokių gabumus pademonstruoti su salėje sėdinčiais žmonėmis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kristina

kristina portretas
Ir labai gerai ,kad gryzo ! Uz jo geresnio vedejo nera. Pres kitus neturiu nieko , bet Sapranauskas yra Sapranauskas ! :)

vel prfisprogo

vel prfisprogo portretas
tai kad girtas atrodo

joo

joo portretas
daunų paradas
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių