Kalėdos šokių aikštelėje

CityOut neabejoja, kad Kūčias praleisite apsupti mamų, tetų, močiučių, silkių, kūčiukų ir kisieliaus. Mes – taip pat. Bet gruodžio 25-ąją užkirtę baltos mišrainės ir mėsos trauksime linksmintis.

Kaip ir kasmet, naktinis Vilnius pirmąją Kalėdų dieną itin svetingas. Pristatome jums Planą iš didžiosios P.

Esminėje miesto vietoje įsitaisęs „Woo“, kaip bebūtų keista, karnavalo nesiūlys. Gal šį sezoną jau užteko klounų ir persirengėlių? Muzikinė klubo programa Kalėdų naktį susidės iš gyvo Few Nolder pasirodymo bei „diskotekų uraganų“ Benua ir Pupos DJ setų. Kalėdos „Woo“ bus bene pigiausios – iki 23 val. mokėsite 10 Lt, vėliau – 15 Lt.

„Gravity“ jau kelerius metus iš eilės Kalėdų naktį atiduoda „Metal on Metal“ komandai. Šiemet trijulė elgsis itin drastiškai ir kvies visus į dešimties žvaigždučių viešbučio „Metalurgas“ atidarymą. Mieste jau girdėjome nuogastavimų dėl to, kad „Gravity“ daugiau neveiks, bet gerai žinodami „metalistų“ humoro jausmo lygį tegalime patarti šypsotis. Sklinda gandai, kad kiekvienas, gruodžio 25-ąją įžengęs į klubą, bus pasitiktas kambarinės, gaus raktą ir galbūt net dovaną. Iššokę iki ryto bus vaišinami tradiciniais „viešbutiniais“ pusryčiais – nelabai kalėdiška, bet „metalistiška“... Viešbučio atidarymo vakarėlio kaina – nuo 10 Lt.

Baro „Briusly“ rūsyje įsitaisęs „Opium“ šventinę naktį vaišins vis garsiau bruzdančios grupės „Funky Commix Sound“ pasirodymu. Vakarėlį savo muzikos rinkiniais užpildys Ramybė bei komandos „Look Like“ didžėjai. Tiesa, kol kas nežinome, kuo jų paliepimu reikės atrodyti. Kiek tai kainuos, taip pat negalime pasakyti.

Klubas „Roller“, atrodo, riedučius apleido amžiams. Vakarėlyje „Arrhythmia“ veiks dvi scenos – drum’n’bass ir jungle bei techno ir hard techno. Jose įrašus leis visi svarbiausi mieste – JaZzy, Cr-Edit, Babilan, X-Ray, Android ir kiti. Už aršius kalėdinius šokius mokėsite 20 Lt, jei turėsite skrajutę – 15 Lt.

Jau pasakojome apie „SEL“ sielos Egidijaus Dragūno užmojį Kalėdų naktį užtildyti visus kitus vakarėlius. Belieka priminti, kad „SEL Super Club“ vyks klube „Balsas.lt“, o už šokius su Vidžiu, Ignu, Mindaugėliu, Mamania ir Julium Sour paklosite ne mažiau nei 35 Lt.

Prabangų vakarą užsimojo surengti ir klubas „Pacha“. Čia kalėdinę dvasią skleis „Silence“ komanda – Mario Basanov, iš „SEL“ vakarėlio pasprukęs Vidis ir geidžiamiausia šių metų vokalistė Jazzu. Prie jų prijungus Mamanią ir Santi Touch už įėjimą teks suploti net 50 Lt.

Jazzu su Leon Somov spės pakoncertuoti ir „House of Music“. Šiemet albumą išleidęs duetas koncertą čia pradės apie 23 val., įėjimas kainuos 30 Lt.

Bene pigiausias kalėdinis variantas – klube „Tarantino“. Čia gros funk meistrai Noruišis, Deneez ir Mowf. Jei pasipuošite, užteks vos 5 Lt. Kitu atveju turėkite 10 Lt.

Į Kauno klubą „Exit“ Kalėdų švęsti iš pačios Kanados atskrenda DJ Sultan. Jis jau neblogai pažįsta Lietuvos publiką, mat yra grojęs tiek Vilniuje, tiek Palangoje. Jei norite teisingos šokių muzikos su lengvais šventiniais atributais, „Exit“ – geriausias pasirinkimas. Mokėsite apie 30 Lt.

Antras pagal svarbumą Kauno klubas „Pop Star Bar“ šventėms taip pat pasikvietė publikos jau patikrintą svečią. Tai – belgas Raoul Belmans, prieš porą metų gerai papurtęs „Summer End Festival“ dalyvius.

Jei kalėdosite Klaipėdoje, nepamirškite klubo „Kiwi“. Čia koncertą surengs grupė „Empti“, didžėjaus Martynas M, Uncle Roll ir Manchini. Iki 23 val. mokėsite  10 Lt, vėliau -  15 Lt.

Pasirinkimo – į valias. Tik turėkite sveikatos ir šiek tiek pinigėlių. CityOut vakarėlių skyrius jau ruošia ir rekomendacijas Naujųjų metų sutikimui!


Šiame straipsnyje: kalėdos 2009

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių