Kaip tapti sekso simboliu?

Sąvoka „sekso simbolis“ dažniausiai vartojamas norint apibūdinti vieną ar kitą žvaigždę ar tiesiog įžymybę. Tačiau sekso simboliu gali tapti kiekviena moteris ar mergina. 

Svarbiausia, kad ji pati to norėtų ir, žinoma, nepagailėtų pastangų. Juk tai, kas duota gamtos, daug moterų, deja, nepasinaudoja. 

1. Prieš užmiegant reikėtų pasakyti mylimajam pora švelnių žodžių Tegul ir pačius paprasčiausius, be jokios užuominos apie seksą, tačiau šiek tiek prislopintu balsu nei įprastai. Norint, kad būtų didesnis efektas reikėtų padaryti taip, kaip kažkada darė Marilyn Monroe – geidulingai alsuoti.

2. Atsigaivinus po dušu ar vonioje, jokiu būdu nereikėtų užsivilkti pižamą ar marškinėlius Geriausiai būtų įsisupti į chalatėlį. Dar geriau – nenusišluosčius, gundomai „spinduliuojant“ vandens lašais ant kūno, tiesiog užsimesti chalatėlį, kuris einant truputėlį prasiskleistų atverdamas vyrui kai kurias erotiškas kūno vietas.

3. Pakoreguokite savo „vakarinę“ eiseną, kad ji būtų maksimaliai seksuali Eisena turi būti ne šiaip sau laisva ir spyruokliuojanti per klubus, o taip pat ir kiek linguojanti į šalis, visiškai atpalaidavus užpakaliuko raumenis. Taip pat nereikėtų pamiršti, kad laikysena turėtų būti tiesi, tada krūtys atrodo didesnės, standesnės ir labiau gundomos.

4. Nepagailėkite pinigų apatiniam trikotažui Reikėtų nusipirkti ne šiaip sau apatinį trikotažą su nėriniais, o pagamintus iš šilko. Tai nereiškia, kad juos reikėtų būtinai demonstruoti savo partneriui, bet vien mintis, kad apatiniai – gražūs ir švelnūs, nuteiks maloniai.

5. Bent pora vakarų per savaitę chalatėlį atidėkite į šoną Vietoj jo užsimaukite aptemptas kelnes ir trumpus aptemptus marškinėlius ant nuogo kūno. Kai mylimasis pamatys išryškėjusias intymias kūno vietas, pagalvos: “kokia ji seksuali ir geidžiama“.

6. Apgalvokite, kaip galima netikėtai suvilioti vyrą Nėra vyrų, kurie galėtų likti abejingi moteriai, kai ji ranka pamažėle braukia per intymias kūno vietas, kai jis atsiriša batų raištelius.

7. Prisiminkite, kada paskutinį kartą žiūrėjote jam tiesiai į akis? Tiesus, „begėdiškas“ žvilgsnis gali būti galingas moters ginklas, nes vyras neatsispirs ir būtinai paklaus:  “ką?”.  O jam reikėtų atsakyti: “įsivaizduoju, kaip tu padarysi…”

8. Nuolat ir pašėlusiai koketuokite ir flirtuokiteVėlgi pradėkite netikėtai (juk reikia tausoti mylimojo sveikatą) elgtis taip, kaip buvo pažinties pradžioje: pakrizenkite dėl kurio nors jo pasakyto žodžio, švelniai palieskite jį ar paglostykite.

9. Prieš einant į miegamajį, kai jis užsuks į vonios kambarį, reikėtų paimti iš ten visus rankšluoščius.Tada mylimas vyras būtinai pašauks savo moterį ir paparašys pagalbos, kuri, suprantama, netrukus bus jam suteikta.

10. Miegokite nuogos Tik nuoga moteris miegodama su mylimu vyru gali pasijusti tikra moterimi.


Šiame straipsnyje: seksualiausiaBeyonce

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių