Kaip susipažino A. Sabonis ir A. Ivanauskas-Fara?

„Turėjau būti baleto šokėjas, o ne dainininkas. Kai man buvo septyneri, mama buvo nuvedusi mane į baleto mokyklą. Mokytojas paprašė, kad aš grakščiai pašokčiau, tačiau, kai puoliau šokti, vos grindys neįlūžo – taip ir baigėsi mano baleto šokėjo karjera“, – su šypsena jubiliejinio grupės „Rondo“ koncerto metu užkulisiuose prasitarė Aleksandras Ivanauskas-Fara.

Dvigubą jubiliejų, 55-ąjį savo gimtadienį ir 40 metų darbo scenoje sukaktį, atšventęs A. Ivanauskas prisipažino – jis nepastebi, kaip bėga laikas: „Man tie metai praėjo kaip dvi dienos!“

Šeštadienį įvykusiame jubiliejiniame grupės „Rondo“ koncerte ir po jo surengtoje puotoje dalyvavo populiariausi Lietuvos dainininkai, įžymybės, verslininkai. Sensacingos vakarėlio akimirkos, prabangios vaišės, palinkėjimai ir išskirtinės dovanos grupei – TV3 žiūrovų dėmesiui jau šįvakar.

„Linkiu grupės vyrams, kad ir toliau būtų sveiki ir drūti! „Rondo“ ir Aleksandrą pažįstu jau daugiau nei du dešimtmečius. Vyrai grojo per mano ir Ingridos vestuves, ten ir susipažinome, o vėliau daug kartų linksmai pramogavome“, – prisiminimais dalinsis grupės lyderio bičiulis, buvęs krepšininkas, Lietuvos krepšinio federacijos prezidentas Arvydas Sabonis.

„Linkiu, kad kitą jubiliejų „Rondo“ švęstų jau ne arenoje, o stadione!“ – sakė šypsodamasis žinomas dainininkas Česlovas Gabalis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

uzuojauta

uzuojauta portretas
vaje,vaje kokia geda Sabui---nusifotkino su vestuviu muzikantu......

premjeras

premjeras portretas
va, jie ir yra lietuvos nacionalis turtas...gaila, kad ju po truputi mazeja, o atsiranda pigios ''zvaigzdes''...jos net ju kojiniu nevertos...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių