Kaip po gimdymo įlįsti į senus džinsus?

„Pirmą kartą teko matyti šokio spektaklį kūdikiams. Kadangi mes su visa „Mamyčių klubo“ komanda jame dalyvavome, galiu prisipažinti – negalėjome atsistebėti, kaip kūdikiai reaguoja į kūrėjų sumanymus“, – pasakoja TV3 laidos vedėja Eglė Skrolytė. Jau rytoj, šeštadienį, 9.30 val. pirmojoje šiemet laidoje „Mamyčių klubas“ ji ne tik pristatys reportažą iš ypatingo šokio spektaklio, bet ir papasakos apie pirmuosius mamyčių tikslus po gimdymo bei pamokys, kaip pasisiūti skraistę, skirtą žindančioms mamoms.

Koks spektaklis galėtų sudominti kūdikį, kelių mėnesių mažylį ar pusantrų metų vaiką? Vieno tokio spektaklio fragmentų šį šeštadienį išvys „Mamyčių klubo“ žiūrovai. Spektaklių kūrėjai neabejoja, kad kūdikiai gali būti kuo puikiausi žiūrovai. Kokią staigmeną sugalvojo spektaklio kūrėjai mažiesiems?

Antrasis reportažas atsakys į klausimą: koks vienas pirmųjų mamų tikslų po gimdymo? „Įlįsti į senus džinsus“, – juokauja mamos, o tam būtina judėti. Ne visos turi galimybę išbėgti pasportuoti, todėl laidoje – puiki išeitis.

Susilaukusi pirmagimės Barboros, „Mamyčių klubo“ viešnia Justina prisipažins iš karto pajutusi poreikį judėti kartu su dukryte. „Norite įlįsti į senus mielus džinsus? Čiupkite savo mažylius ir mankštinkitės kartu su mumis“, – šeštadienį 9.30 val. į mankštą kviečia Justina.

Trečiasis laidos pasakojimas atskleis kokia idėja „Mamyčių klubo“ viešniai Dominykai gimė kartu su antra dukrele. „Idėja paprastutė ir net šiek tiek nusižiūrėta. Ji skirta mamoms, žindančioms savo mažylius ir nenorinčioms sėdėti nuo ryto iki vakaro namie“, – atskleidžia E. Skrolytės pašnekovė.

Iš kur Dominykai kilo idėja sukurti skraistę, skirtą žindančioms mamoms? Kokia būtina sąlyga buvo norint ją sukurti? „Jei mama galės žindyti savo vaiką pagal jo poreikius ir pati jausis laisvai, nesuvaržytai, jaukiai, gal ji ilgiau galės maitinti. O tai juk viena didžiausių mamos dovanų jos mažyliui“, – tikina mama.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių