Kaip 20 gelbėtojų į ligoninę vežė 300 kilogramų sveriantį vyrą?

Vienam prancūzui, sveriančiam apie 300 kilogramų ir nepajėgiančiam savo jėgomis išeiti iš namų, prireikus atsigulti į ligoninę teko surengti operaciją, kurioje dalyvavo 20 ugniagesių ir mūrininkas.

Ši operacija buvo surengta Kazero miestelyje, esančiame pietvakariniame Aukštutinės Garonos regione. Mūrininko prireikė, nes teko praplatinti langą namo antrame aukšte, kad per jį būtų galima iškelti itin nutukusį 48 metų vyrą, miestelio meras Michelis Oliva sakė naujienų agentūrai AFP.

20 ugniagesių ir gelbėtojų brigada vėliau užkėlė pacientą ant sustiprintų neštuvų, paprastai naudojamų per gelbėjimo operacijas kalnuose, ištraukė pro langą ir nuleido ant žemės, tada išvežė į ligoninę.

Keturis kartus už vidutinį prancūzą sunkesnis vyras sakė vietos laikraščiui „La Depeche du Midi“, kad pastaruosius dvejus metus nebegalėdavo savo bute pereiti iš vieno kambario į kitą.

„Mano sveikata pablogėjo per karščių bangas šią vasarą, o gydytojai perspėjo, kad mano mirties tikimybė - vienas iš dviejų“, - pasakojo jis.


Šiame straipsnyje: svorisviršsvoris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių