Kai dirigijuoja V.Gergijevas, net mūzos netenka žado

Grįžti į straipsnį

kurrr

kurrr portretas
O kur dabar tie, kad kalbejo apie jo boikota ???

jujija

jujija portretas
antraštė kaip apie Čiaką Norisą:D

jo

jo portretas
del to ir reklaminiai straipsniai pasirodo,kad bilietų nieks neperka

kam

kam portretas
kam tie ditirambai, jei nenorėjot įsileisti į šalį???????

sidi

sidi portretas
Ypac aki ant tanko pavaro,per medveputo priesus.Blesk kaip varo-virtuozas.Visi buve komjaunuoliai ir komunistai,o takiu Kauno "kulturoj" dauguma,ateikit.Su sv. KGB-istai tautieciai.

Vykis

Vykis portretas
Taigi taip, bet 2008 rugpjūtį Gergijevas nuskubėjo koncertuoti į rusų okupuotą Cchinvalį, kai vyko agresija prieš Gruziją. Reikėtų jam tą priminti, kai jis diriguos mūsų Žalgiryje. Ne viskas eidžiama ir meno talentams.

Jura

Jura portretas
Reklaminis Putino propagandonas atvažiuoja. Paskaitykit Bačiulio straipsnį VEIDE.

Ji

Ji portretas
Na ir keistuoliai esat. Dziaugtis reikia,kad atvaziuoja toke profai, o ne burnoti..

Kalnietis

Kalnietis portretas
FSB provokacijų prieš Lietuvą kronika. 2005-ųjų Kovo 11-oji: ultrapatrionės ir šovinizmą bei rusišką militarizmą propaguojančios grupės „Liubė“ koncertas Kaune. 2006 metai: Vasario 16-ąją, Lietuvos Valstybės atkūrimo dieną, „Saulės“ scenoje Šiauliuose, NATO oro policijos pašonėje – Olegas Gazmanovas su karinėmis ultrapatriotinėmis dainomis. Kovo 11-ąją – Nepriklausomybės atkūrimo dieną – tos pačios „Liubė“ koncertas, atlikėjai – su karinėmis uniformomis, skamba militaristinės dainos. 2007 metų liepos 21 dieną – Lietuvos inkorporavimo į SSRS dieną – Kongresų rūmuose Vilniuje, Vyriausybės pašonėje Josifo Kobzono, kuris yra persona non grata kai kuriose Vakarų šalyse, ir didžiulio rusų kariškių Aleksandrovo ansamblio koncertas. 2009 metų Vasario 16-osios išvakarėse – rusų kriminalinio folkloro grupės „Butyrka“ koncertinis turas. sausio 13 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje koncertą surengs Valerijus Gergijevas su Peterburgo Marijos teatro orkestru. Koncertą organizuoja Vladimiro Romanovo fondas, tarp rėmėjų baletmeisterė Tatjana Sedunova ir kt. Kas yra V.Gergijevas? Be abejonės, tai pasaulinio lygio dirigentas. Tačiau jis yra artimas Rusijos premjero V.Putino draugas ir laikosi panašių imperialistinių pažiūrų. Tapęs Peterburgo Marijos teatro meno vadovu, jis į repertuarą įtraukė ir dirigavo S. Prokofjevo „Kantatą Spalio revoliucijos XX metinėms“ ir „Pašlovinimą Stalinui“. Vos nutilus Rusijos – Gruzijos karo salvėms, Pietų Osetijos sostinėje Cchinvalyje V.Putino kariaunai jis surengė „pergalės“ koncertą. Ir dar – V.Gergijevas ne kartą viešai yra pritaręs V.Putino nuomonei, kad „Sovietų Sąjungos žlugimas buvo didžiausia XX amžiaus geopolitinė katastrofa“ ir tai yra „vienas skaudžiausių ir tragiškiausių istorijos įvykių“.

Galerijos

Daugiau straipsnių