Ką daugiausiai meluoja vyrai?

 

Neseniai atliktas tyrimas atskleidė, ką dažniausiai meluoja vyrai. Pasirodo, populiausias tarp vyrų - „nekaltas“ melas.

Didžiosios Britanijos mokslininkai nustatė, kad vyrai „negirdi“, kai skamba jų mobilusis telefonas vidutiniškai 4 kartus per dieną, t.y. 1500 kartus per metus, rašo „The Daily Telegraph“.

Populiariausias - nekaltas melas

Iš esmės beveik kas šeštas apklaustas vyras prisipažino, jog mažiausiai du kartus per dieną meluoja savo merginai arba žmonai dėl to, kodėl neatsiliepė telefonu.

Populiariausia priežastis – „negirdėjo“ signalo.

Taip pat nekaltai meluoja kas ketvirtas stipriosios lyties atstovas po to, kai neatsiliepia į draugės skambutį.

Antroji pagal populiarumą frazė: "atsiprašau, bet aš neturiu pinigų“. Šią frazę daugiausiai vartoja tie žmonės, kurie nori atsikratyti išmaldos prašytojų ir benamių.

Trečioje vietoje – svoris, kurį vyrai linkę slėpti nuo aplinkinių. Rašoma, kad kas trečias apklausoje dalyvavęs vyras yra linkęs sumažinti tikrąjį skaičių, kurį rodo jo svarstyklės. O 25 proc. apklaustų vyrų nuolat nutyli tikrąjį savo skolų dydį, dar 30 proc. nesako teisybės dėl savo sportinės formos.

Meluodami jaučiasi blogai

Dauguma apklausos dalyvių neslėpė, kad blogiausiai jaučiasi, kai būna priversti meluoti. Todėl daugiau nei 20 proc. vyrų prisipažino, kad slėpė nuo savo mylimųjų, jog flirtavo su kita moterimi ar net buvo pasukę „į kairę“.  Tačiau net kas penktas vyras meluoja savo partnerei žiūrėdamas jai tiesiai į akis, kad neina į alaus barą ar sporto varžybas, o ketvirtadalis vyrų taip pat linkę nesakyti tiesos merginoms, kai šios klausia, ar joms tinka drabužiai.

Tuo tarpu tarp moterų ši situacija kiek kitokia. 40 proc. dailiosios lyties atstovų meluoja dėl nusipirktų drabužių kainos, 30  proc.  – dėl išgerto svaiginamųjų gėrimų kiekio. Per apklausą paaiškėjo, kad buvo pagauti meluojant 58 proc. vyrų ir 46 proc. moterų.

 


Šiame straipsnyje: vyrai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių