Ką daryti, kad pirmadienis nebūtų toks sunkus?

Žinia, pirmadienis – sunki diena. Ypač po ilgojo savaitaglio. Mat kiekvieną savaitės dieną valdo atitinkama planeta, kuri sukuria ne tik jos nuotaiką, bet ir „nurodo“ žmonėms užsiimti vienais ar kitais reikalais. 

Pirmadienis visą laiką buvo laikomas sunkia diena, todėl, kad ji yra Mėnulio įtakoje. Ir vis dėlto ką reikėtų daryti, kad ši savaitės diena nebūtų tokia sunki?

Išgelbėti gali tik bendravimas iš širdies

Mėnulio planeta nesiejama nuo psichologinės žmogaus būsenos, todėl pirmadienį jie skausmingiau reaguoja į kritiką ir permainas bei pokyčius. Šią dieną žmonės tampa labiau jautresni, lengviau pažeidžiami, dėl smulkmenos puola į neviltį ar šiaip būna gana prastos nuotaikos. Todėl išgelbėti gali tik bendravimas iš širdies. 

Jei norite būti gerai nusiteikę ar kam nors padėti pirmadienį, užtenka nuoširdžiai pakalbėti, užjaučiamai išklausyti kitų problemas. Šią sunkią Mėnulio dieną žmonėms ypatingai reikia supratimo ir palaikymo. Ir jei vienas nepagailės to kitam, tai šis ilgai tai prisimins ir įvertins.

Galima prašyti, kad padidintų atlyginimą

Mėnulis – vandens stichijos planeta. Todėl gana dažnai žmonės būna verksmingos nuotaikos. Tačiau tik širdį jaudinančiomis kalbomis galima tą dieną paprašyti viršininko,kad padidintų atlyginimą, išleistų atostogų ar anksčiau iš darbo. Tik atvirais ir nuoširdžiais pokalbiais išsakant savo problemas galima pasiekti norimo tikslo. 

Bet jei sugalvosite meluoti, pasakoti apie savo bėdas, kurių iš tikrųjų nėra, neatneš sėkmės. Mat Mėnulis sustiprina jautrumą, intuiciją, todėl apgaulę labai nesunku pajausti ir  suprasti. Turbūt ne šiaip sau pirmadienis laikomas sąžiningumo, atvirumo diena.


Šiame straipsnyje: pirmadienisilgasis savaitgalis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių