K. Stewart ir R. Pattinsonas vėl užfiksuoti drauge (video)

Aktorius Kristen Stewart ir Roberta Pattinsoną išskyręs K. Stewart neištikimybės skandalas rimsta - pora taikosi. Jau kurį laiką kalbėta, kad R. Pattinsonas merginai suteikė antrą šansą, tačiau tik dabar į viešumą iškilo įrodymai, rašoma filmo „Brėkštanti aušra. 2 dalis“ populiarintojų pranešime.

Kaip pranešė Etonline.com, pirmąsyk drauge po skyrybų aktoriai pastebėti sekmadienio vakarą. Išskirtinius kadrus paparacams pavyko pagauti Los Andžele, greta „Ye Rustic Inn“ baro.

22-ejų K.Stewart ir 26-erių R.Pattinsonas ten lankėsi su bičiulių kompanija. Šaltinių teigimu, aktoriai drauge praleido daugiau kaip keturias valandas, atrodė geros nuotaikos ir nevengė meiliai elgtis vienas su kitu.

Pasak liudininkų, tarp Kristen ir Roberto nebuvo matyti įtampos, jie kartu juokėsi ir buvo apsikabinę.

Paparacių nufilmuotą vaizdo įrašą, kaip pora leidžia laiką kartu, galite pamatyti čia.

Anksčiau buvo pasirodžiusi informacija, kad prie poros susitaikymo svariai prisidėjo aktorės motina Jules Stewart, nuoširdžiai mėginusi suklijuoti iširusius santykius.

K.Stewart ir R.Pattinsonas išsiskyrė liepą, po to kai viešumon iškilo nuotraukos, kuriose aktorė meiliai glaustosi su vedusiu filmo „Snieguolė ir medžiotojas“, kuriame ji vaidino, režisieriumi Rupertu Sandersu.

Susitaikiusi pora netrukus turėtų pasirodyti drauge ir pirmajame viešame renginyje – dar iki spalio pabaigos suplanuota, kad K.Stewart ir R.Pattinsonas žengs raudonuoju kilimu reklamuodami naujausią filmą „Brėkštanti aušra. 2 dalis“.

Didįjį vampyriškosios epopėjos finalą gerbėjai Lietuvoje išvys kartu su „Saulėlydžio“ sagos aistruoliais visame pasaulyje – lapkričio 16 dieną.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių