K. Rimdžius apie botulino injekcijas: nemanau, kad darau kažką gėdingo

„Kalbos apie tai, kad žmogui nesvarbu, ką apie jį galvoja aplinkiniai, yra visiška nesąmonė. Man tai yra svarbu, nes iš mano išvaizdos sprendžiama ne tik apie mane, bet ir apie mano darbą“, – įsitikinęs stilistas, žinomų įvaizdžio namų bendrasavininkis Kęstutis Rimdžius.

 

Pasak Kęstučio, dėl nuolatinių jo gyvenimo palydovų – didžiulio darbų krūvio ir beprotiško gyvenimo tempo – gerai atrodyti nėra lengva. Juolab, kad, kaip sako pats Kęstas, genetiškai jo oda linkusi sausėti ir raukšlėtis, todėl vyras net ryžosi botulino toksino injekcijoms. Apie tai atvirame interviu stilistas pasakos jau pirmadienį TV3 gyvenimo būdo „Gyvenimas yra gražus“ žiūrovams.

„Nemanau, kad kažką blogo ar gėdingo darau. Turėjau dvi didžiules raukšles prie akių, o dabar nebeturiu, ir tuo labai džiaugiuosi. Antraip kas rytą, valydamas dantis, žiūrėčiau į veidrodį ir vis dar galvočiau: „Fuck, kaip man nepatinka mano raukšlės!“ – savo sprendimą pasinaudoti grožio injekcijomis aiškins K. Rimdžius.

Pasak stilisto, nėra nieko blogo, jei žmogus sprendžia savo problemą, tačiau daugybė merginų nė nežino, dėl ko joms reikia botokso – leidžiasi jį tik todėl, kad botulinas tiko draugei.

„Lietuvoje darosi baisūs dalykai: rengiami botokso vakarėliai, kur susirinkusieji vaišinasi šampanu ir čia pat jiems daromos grožio injekcijos! Dar blogiau, kad yra net manikiūrininkių, kurios be jokio specialaus išsilavinimo ir žinių savo klientėms siūlo botokso injekcijas. Juk tai labai pavojinga – neįsivaizduoju apie ką tie žmonės mąsto. Daugelis žinomų moterų dėl pripūstų lūpų jau darosi panašios į ančių gvardiją“, – stebėdamasis konstatuos K. Rimdžius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių