K. Perry savo garderobą papildė mėlynomis suknelėmis (foto)

Populiarioji dainininkė Katy Perry maždaug prieš dvejus metus pirmąsyk išmėgino kino garsintojos darbą – paskolino savo balsą animacinio filmuko „Smurfai" herojei Smurfetei. Žavioji dainininkė jau papildė garderobą mėlynomis suknelėmis ir ėmėsi dalyvauti visai šeimai skirtos juostos reklaminėje kampanijoje.

Viso pasaulio vaikai ir suaugusieji žino, kad belgų menininko Peyo sukurti personažai Smurfai pasižymi ne tik linksmomis istorijomis, bet ir išskirtine mėlyna odos spalva. Tad nenuostabu, kad Smurfetę įgarsinusi K.Perry smurfiškiems renginiams renkasi būtent šios spalvos sukneles. Pastarąjį kartą ji žavėjo minias skoninga elegancija pasipuošusi melsvomis suknelėmis kurortiniame Kankuno mieste, Meksikoje.

Kerinčią peršviečiamų mėlynų nėrinių suknelę 28-erių dainininkė vilkėjo pozuodama fotografams Kankuno „Ritz Carlton„ viešbutyje, kur vyko vienas iš vasaros renginių. Paaiškėjo, kad puikiai prie „Smurfų“ temos derančią mėlyną suknelę K.Perry įsigijo iš dizainerės Monique Lhuillier šių metų pavasario-vasaros kolekcijos. Beje, ši mados kūrėja yra rengusi ir Michelle Obamą.

Vakarėliui Kankuno paplūdimyje K.Perry pasirinko ne tokią santūrią, kiek blizgią suknelę su mėlynu atspalviu.



Šiame straipsnyje: Katy Perrysuknelėsmadastilius

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių