K. Navickaitė-Tina rizikavo savo sveikata

Ekstremaliam pasirodymui laidoje „Kviečiu šokti“ pagal pasaką „Edvardas Žirkliarankis“ šokusi Kristina Navickaitė – Tina norėjo parašyti atsisveikinimo laišką. Ji labai baiminosi savo pasirodymo, tad prieš jį, norėjo taip nusiraminti.

Jos partneris Tadas Rimgaila, tapęs Edvardu Žirkliarankiu, šoko vietoj rankos pritaisytomis penkiomis aštriomis žirklėmis.

„Grėsė savęs sunaikinimas, - šypsosi Tina. – Gal kas ir sakys, kad mums su galva negerai, bet tokie mes esame – kitokie, neieškantys lengvų kelių ir mėgstantys pakapstyti giliau“.

„Edvardas Žirkliarankis“ – viena liūdniausių pasaulio pasakų apie jaunuolį, kuris vietoj rankų turi žirkles. Ar norėtų apglėbti, ar apkabinti, ar paduoti ranką, Edvardas skaudžiai duria savo rankomis žirklėmis. Ilgainiui jis tampa atsiskyrėlis, nes pats nenorėdamas, žmones tik skaudina.

„Po ilgų diskusijų atmetėme variantą šokti su butaforinėmis žirklėmis – tai būtų buvę netikra, neturėtų metalo pojūčio. Per draugus ieškojome aštrių senovinių metalinių žirklių, kurios atspindi situaciją, suteikia jautrumo ir dar daugiau ekstremalumo“.

Todėl pasirodymas buvo ne iš paprastųjų. „Kiekvienas šokio sukinys, prisilietimas, prisiglaudimas buvo pavojingas: vienas netikslus judesys ir grėsė sužalojimas“, - atskleidė Tina.

„Gerai, kad Tadas buvo tikslus, - įvertinę situaciją, sekmadienį porą gyrė komisijos nariai. - Bet kuriuo momentu ant parketo galėjo lietis raudona dėmė“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių