K. Kardashian svarsto galimybę gimdyti Paryžiuje

Besilaukianti JAV televizijos realybės šou žvaigždė Kim Kardashian su partneriu Kanye Westu svarsto galimybę savo pirmąjį kūdikį gimdyti Paryžiuje. K.Kardashian ir jos mylimasis reperis šiame mieste yra patyrę ne vieną romantišką nuotykį dar prieš tai, kai pradėjo artimai bendrauti praėjusiais metais. Būsimoji motina mano, kad jų kūdikis nuo pat pirmųjų gyvenimo dienų taps stilingas keliautojas, jeigu pasaulį šį vasarą išvys Prancūzijos sostinėje.

„Mes svarstome galimybę gimdyti Paryžiuje - galbūt, ... (bet) mes vis dar nenusprendėme“, - sakė K.Kardashian JAV televizijos infošou „Entertainment Tonight“.

K.Kardashian taip pat sakė, kad pirmagimį gal norėtų pavadinti jos velionio tėvo Roberto arba muzikanto velionės motinos Dondos vardu.

„Turime minčių, tačiau vardo dar neišrinkome. Žinome, kad dar yra laiko ir mes tikrai neskubame. Gal pasvarstysime galimybę pasinaudoti abiejų mūsų tėvų, kurie jau pasitraukė iš šio pasaulio, vardus kaip vidurinius arba dar kaip nors... (bet) mes dar nežinome“, - sakė ji.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių