K. Kardashian ir reperis K. Westas laukia pirmosios savo atžalos

Kim Kardashian turi tapti mama - realybės televizijos žvaigždė laukiasi savo vaikino, reperio Kanye Westo vaiko. K.Westas šiomis džiugiomis naujienomis pasidalijo su šimtais žiūrovų, sekmadienio vakarą atėjusių į šou Atlantik Sityje, Naujajame Džersyje.

Jis sakė, kad K.Kardashian nėštumas yra maždaug trijų mėnesių, ir paragino auditoriją „sustabdyti muziką ir patriukšmauti jo kūdikio mamai“, kuri taip pat buvo minioje.

Kardashianų šeimos nariai savo džiaugsmu dalijosi Twitter.com. Khloe Kardashian Odom parašė: „Saugoti paslaptis sunku, kai šeimos narių tiek daug! Ypač kai esi toks pakvaišęs iš džiaugsmo!!!!! MEILĖ yra viskas!!!!“

Jos vyresnioji sesuo Kourtney Kardashian, kuri su ilgamečiu partneriu Scottu Disicku augina du vaikus, „Twitter“ rašė: „Iš džiaugsmo norėjau šaukti nuo stogų ir dabar galiu! Dar vienas angelas ateis į mūsų šeimą. Užvaldyta jaudulio!“

Tuo tarpu Kim motina Kris Jenner parašė: „Aš laiminga mergaitė!!!!!!!!! Wowza! O, KŪDIKIS, KŪDIKIS, KŪDIKIS“.

K.Kardashian vis dar grumiasi piktoje skyrybų kovoje su vyru, NBA žaidėju Krisu Humphriesu. Pora susituokė 2011 metų rugpjūtį, bet bendras jų gyvenimas truko tik 72 dienas.

Su K.Westu K.Kardashian susitikinėja nuo 2012 metų pradžios.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių