K. Brazauskienė reikalaus milijono už įžeidimus

„Už įžeidimus reikalausiu pačios didžiausios sumos, jeigu bus galima, tai ir milijono. Gautus pinigus padalinsiu vaikų namams arba onkologiniams ligoniams.

Jeigu tik bus galimybė, mane įžeidinėjusius norėčiau nubausti taip, kad jie kampe duoną graužtų, ir ranką ištiesę į praeinančius žiūrėtų“, - pasipiktinimo jau šįvakar 20 val. laidoje „Nuo... Iki...“ neslėps prezidento našlė Kristina Brazauskienė.

Moteris pasakos prieš pat Naujuosius metus pasamdžiusi advokatą rimtai kovai ne tik su spauda, tačiau ir ją plūstančiais interneto komentatoriais. Ponia Kristina pavedė teisininkui jos vardu kreiptis į teisėsaugą dėl maždaug 20 įžeidžiančių ir šmeižiančių komentarų autorių išaiškinimo. Į teismą ji ketina paduoti ne tik juos, tačiau ir vieną portalą. Prezidento našlę įžeidė straipsnio pavadinimas ir turinys, kuriame teigiama, kad Brazauskiene ji tapo paviliojusi vyrą ir išardžiusi jo pirmąją šeimą.

„Ketinu teistis ir reikalauti piniginės kompensacijos už šmeižtą“, - tvirtins K. Brazauskienė.

Moteris pasakos, kad į kovą prieš komentatorius ir spaudą kyla ne dėl savęs, tačiau dėl savo šeimos. Jai nemalonu prieš sūnų ir du augančius anūkus. „Aš ne patvorio merga, kad kiekvienas panorėjęs mane valkiotų. Ir taip ilgai kentėjau, tačiau pakaks“, - rėš prezidento našlė.

Labiausiai pasak jos įžeidžia tie, kurie ją vadina prostitute, svetimų vyrų viliotoja, ar šeimų ardytoja. „Algirdo šeimos aš neardžiau“, - pasakos ponia Kristina. Pasak jos, tuomet, kai ji susipažino su Algirdu Brazausku, jis senokai negyveno su pirmąja savo žmona. O tai, kad aukščiausius postus užimančio politiko santuoka iš tiesų subyrėjusi, buvo vieša paslaptis.

Laidoje ponia Kristina prisipažins, kad jos ir Algirdo Brazausko pažinties istorijoje viskas buvo priešingai nei daugelis mano. Tai ji išardė savo šeimą, nes labai įsimylėjo dar tuomet, kai buvo ištekėjusi už pirmojo vyro ir sūnaus tėvo Antano Butrimo.

Moteris pasakos, kad vyrą skyryboms įkalbinėjo kone pusę metų. „Po to dar ilgai jaučiausi kalta. Buvau laiminga su Algirdu, tačiau tą laimę slėpiau, kad mano buvusiam vyrui nebūtų skaudžiau“, - pasakos K. Brazauskienė. Moteris pirmą kartą atskleis ir tai, kam ir kokį atsiprašymą Algirdas Brazauskas prašė perduoti prieš pat mirtį. Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“, jau šįvakar nauju laiku 20.00 tik per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gana

Gana portretas
Iš kur tas milijonas bus paimtas,aišku iš biudžeto,iš mųsų visų,reikia vieną kartą pasakyti gana.

Atsibodo

Atsibodo portretas
Jau ir Kauno dienoj Kristina Brazauskienė.?Atsibodo, kur tik įlendi visur Brazauskienė.

rj

rj portretas
dar per mazai jai AMB privoge jeigu ji ir prisiteistu ta milijona ,tai vaiku namai tuos pinigus matis kaip savo ausis be veidrodzio .juk komunistai tik taip ir daro ,viena galvoja antra kalba o trecia daro
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių