K. Brazauskienė: aš nieko neatiduosiu, ką man paliko Brazauskas

Grįžti į straipsnį

na

na portretas
šlykštu ir tiek.

HI

HI portretas
Turgaus babanių lygio kliedesiai.

XXI a. baudžiava Lietuvoje

XXI a. baudžiava Lietuvoje  portretas
22 metus Lietuvą skurdino, partinių gaujų suformuotos, penkiolika vyriausybių. Štai kokioje padėtyje dabar yra Lietuvos žmonės. Kai ... Anglijoje nekvalifikuotas darbininkas, užsidirbęs minimalų valandinį atlygį, gali nusipirkti šešis produktus: - pieno 1 litrą; - miltų 1 kilogramą; - cukraus 1 kilogramą; - 6 kiaušinius; - aliejaus 1 litrą; - dyzelino 1 litrą. Tai ... Lietuvoje nekvalifikuotas darbininkas, užsidirbęs minimalų valandinį atlygį, nepajėgus nupirkti dyzelino 1 litro, aliejaus 1 litro (nes brangesnis už dyzeliną su akcizais) ir iš likusių keturių aukščiau išvardintų produktų gali nusipirkti tik vieną kurį nors, nes kitiems įsigyti pinigų jau nepakanka. Tokiom nežmoniškom sąlygom Lietuvoje yra priversti gyventi mūsų vaikai (nekvalifikuoti darbininkai) mūsų tėvai pensininkai ir mes (mažiausias pajamas užsidirbantys). Kad gyventi oriai Lietuvoje ... Spalio 14 dieną, aktyviai dalyvaujant rinkimuose į seimą, reikia atsikratyti visų partinių gaujų kurios sukūrė Lietuvą netinkamą žmogui gyventi. (2012 kovas)

XXI a. baudžiava Lietuvoje

XXI a. baudžiava Lietuvoje  portretas
Aktyviai dalyvaujant rinkimuose į seimą reikia atsikratyti Lietuvą naikinančių partinių gaujų: - LSDP; - TS LKD; - “Tvarka ir teisingumas”; - Liberalų ir centro sąjungos; - Liberalų sąjūdžio; - lendančių į seimą svetimšalių “lenkų rinkiminės akcijos”, ruso Uspaskich “Darbo partijos” ir kitų tokių į juos panašių. Vienykimės ir padarykim taip, kad visiems laikams išnyktų šios partinės gaujos - Lietuvos žmonių kankintojai, Lietuvos niekintojai ir naikintojai. Planuokim didžiausiųjų permainų ir pasitvarkymų laikmetį. Suteikim galias doriems Lietuvos patriotams kurti tobulą laimingų žmonių bendruomenę – didingą Lietuvos valstybę.

sasa

sasa portretas
jaunoji viska turi grazinti vaikams jaigu garbynga

bufetavai

bufetavai portretas
barakuda ir tiek

nnnnn

nnnnn portretas
reikėjo dukrom nuo pat pradžiu neišsižadėt mamos, nepalaikyt tėvo ir kastinos , nereiktu dabar dėl turto drąskytis . dukrelės gavo tai, ko ir sieke, o ta moteriškė tai labai nemaloni. tik glušiai gali už jos partiją balsuoti.

Ambalas

Ambalas portretas
Atiduosi viska visuomenei, tik neaisku, kiek tai uztruks ? Viskas priklauso nuo organu.

aurelija

aurelija portretas
Kiek jie gali draskytis .Taigi užtenka to turto visiems.Tai ne.Vis dar negana.

3-am

3-am portretas
ir 4-am, nes tai tas pats nelaimingasis. Tai ko čia sėdi, Lietuvoje? Varyk ten, kur viskas pigu. Tik kažin, ar sugebėsi ten padirbėti, ir ne pasirūkydamas, o dirbdamas, taip, kaip priklauso. Necypk ir varyk ten, kur gyventi gera.

nuomone

nuomone portretas
Del sudo pesesi,trofeju.

Vaickus

Vaickus portretas
Taip p. Brazauskienė renka garbingus taškus savo politinei karjerai.

astrus

astrus portretas
pas barakudas nasrai.......

Nafik

Nafik portretas
Žertva ji,

ilka

ilka portretas
Prisihvatino is Lietuvos Brazauskelis ,gerrutis,,,,uztektinai,kad net palikoniai gopsos nepasidalina,musasi,dar gal auku bus,,,,brudai,,,nors i viesuma neskalautu savo nesvariu skalbiniu.

Ilka

Ilka portretas
is kitos puses paemus ,kodel pulti ta bufetava,? ji ne uzdyka plove 'serganti prostatini ligoni '' ,jis matomai ,buvo istvyrkes, norejo jaunesnes , nuvare i kapus savo zmona,o dabar prasau,kaip ......

S.

S. portretas
Brazauskas vadinamas Tautos liokajumi, toks net filmas pastatytas. Norėčiau būti tokiu liokajumi, kuris už darbą paėmė viešbutį, daug sodybų ir turto, dėl kurio dabar anie pjaunasi. Ir už ką reikia AMB gerbti?

Kaip tai

Kaip tai portretas
K. Brazauskienė: aš nieko neatiduosiu, ką man p...so......?

patinka

patinka  portretas
kai susikabina abu labu tokiu. Matyt, tikisi i kapus viska nusinesti. Visus tuos kailius ir ragus. Teslagalviai ir tiek.

nuomone

nuomone portretas
godi, akiplėšiška bufetava

Ona

Ona portretas
Nu jau geda usonienei.ar ji slauge teva??!kiaules abi istinusios storos dvynes.o Kristina saunuole

geruoju

geruoju portretas
negausim mes nieko, mes viską užgrobsim per kovą ... jei tai mums nepavyktų, bandysim pasiekti per lovą ;)

Sigitas

Sigitas portretas
Ir vėl į seimą veržiasi juokdariai, visi tyli, lig tai būtų normalu ES valstybei-narei Lietuvai.Lietuviams, manau, jau nieko naujo, jau įprato matyti seime tus, kurie neseniai buvo šou sudėtyje, dabar seime sėdi ir nosis krapšto arba snaudžia, taip ir seime liko juokdariais.Kai seime žindomas kūdikis, jau nebejuokinga, jau graudu darosi matant tokį vaizdą.Bobutė rankas į strėnas surėmusi, ninutėlei atitrųkusi nuo virtuvės, kur kepė, tubūt . blynus. taip pat nori ten patekti.Jau panašu į sovietmetį, kai buvo sakoma, kad melžėjos valdžioje parodo, kad šalyje aukšto lygio demokratija.Kuo mes dabar skiriamės nuo tų laikų "demokratijos"?

manau

manau portretas
vagies turta dalijas kiti vagys... nieko baisaus jei ir prapuls.... nesaziningai sukurtas tegul prapuola

kaunas

kaunas portretas
palaikau Kristiną,ji slaugė Brazauską iki paskutinės dienos.Ir jai spręsti kam ir kiek ko duoti.

dana

dana portretas
Kad ir kiek stipriai laikomes materialiniu vertybių, visų mūsų laukia tas pats, tie patys namai....siūlyčiau dėl nieko nesidraskyti, geriau nors su artimaisiais pasidalinti, tuo kas lengvai atėjo ir nejuokinti su savo "turtais" žmonių.

kaimynke

kaimynke portretas
Ir teisingai moteriske sako, kad neatiduos, kas jai priklauso. Isivaizduokit gi: siiitiek metu dirbo Brazausko 'paklode', sitiek negarbes patyre, tik keleta metu pavyko pabuti zmona, ir dabar - se tau! atiduot viska! Neeeee!

Fausta

Fausta portretas
Jeigu Kristina atiduotu,butu grazu-Medininku pilis pasipuostu .Tautieciai galetu ateit pasigrozet.Bet nemanau,kad Kristina atiduos.Ka uzkale savo pute,ta uzkale! Jau paseno,taigi su pute jau nieko daugiau neuzkals...supraskit vargse moteri!

Kristina to kaunas

Kristina to kaunas portretas
kaip ji galėjo slaugyti ,,iki pat paskutinės dienos", jei prie lovos ( per vieną eilinį intrviu) matėsi slaugytoja ,o pati pinia iš darbo išėjo tik po AMB mirties? jau iš padorumo galėjo išeiti anksčiau....

Elze

Elze portretas
Kristina,kas tavo tas tavo.Negi tu dukros niekaip neprivalgo.As uz Kristina!

na

na portretas
p. Kristinai vis maža, taip pat ir dukrom tam irgi buvo vis maža. Į kapus visko nenusinešit. Matot blogai daug turėti, net po mirties vyksta drakos nežino kaip lobti susirgę žmogeliai turto manija. Nežino kada gana, pertvinkę viskuo tik ne iš darbo. Gaila žiūrėti ir tik į Seimą. Kalbos jokios protingos kalba bele pakalbėt p. Brazauskienė ir vis pila, dėl žmonių. Žmonės taip negyvena, kaip pati. Baik cirkus niekas Tavęs nerinks, kad ir kaip balius ruoštum.

Tėvas

Tėvas portretas
mano uošvienė daug,daug metų gyveno tik dėl to su AA vyru,kad liktų jai butas,garažas,volga ir jo tėviškė...ji to neslėpė ir dabar didžiuojasi,kad išlaukė.Tad ko stebėtis?Juk jos dukra jau su kelintu dėl turtų gyvena.

Bakas Algimantas

Bakas Algimantas portretas
Ar neturite daugiau apie ką rašyti? Kasdien vien tos stribiškų kalių rietenos. Per jas prarandame valstybę. Padėkite susiorientuoti jaunimui, kad neklaidžiotu aklai po svetimus kraštus.

O

O portretas
as balsuosiu uz p. Brazauskiene! Linkiu jai sekmes!

kristinai

kristinai portretas
o kas tamstai priklauso? Juk Brazausko meiluze ilgai buvot. Kaip jusu pasivazinejimai baigesi skandalais, tapot zmona. Kas zino kokia dabar butumet. Eiline bufetava. Tikra prezidentiene buvo Brazausko zmona Julija

Pūvanti visuomenė

Pūvanti visuomenė portretas
Darosi baisu pagalvojus, kad Lietuvoje prie valdžios prisisiurbusios erkės ir jų proteguojami „verslininkai“ sugeba " užsidirbti" milijonus ir milijardus, po keletą butų prestižinėse vietose, plius dar ir po keletą sklypų, pirkti brangiausius automobilius, malūnsparnius ir lėktuvus, moka dešimtis tūkstančių dolerių už šunis, šunų drabužėlius ir būdas - ir visa tai - mūsų sąskaita... Tuo pat metu žmonės apgaudinėjami, engiami, lyg viduramžiais... Provincijos ligoninėse žmonės užgęsta, nesulaukę jiems taip reikalingos pagalbos, nes neatsiranda kažkokio puses milijono medicinei įrangai, tai yra maždaug tiek kiek kainuoja vienas butas Vilniuje, geroje vietoje. Tuo pat metu demagogijos meistrai, pradedant politikais ir baigiant vyskupais bei kunigais, nuolat lipdo įvairių formų kvailystes liaudžiai - opiumą, kad nusinuodytų, kad iškvailėtų, kad išsilakstytų, ar bent, kad ilgiau miegotų. Kad tik nieko savarankiškai nepradėtų daryti. Ir net negalvotų daryti. Ir išvis, kad nieko negalvotų. Kad eitų, kaip zombiai, kartu su į naują kailį įsivilkusiomis nevyriausybinėmis organizacijomis, kad duotųsi mulkinami USA agentų, generolų ir pasaulio pilietininkų. Kad dar kuo ilgiau patikėtų USA ir ES programų pinigais angažuojama žiniasklaida. Kad skaitytų biznierių laikraščius ir manytų, jog juose tiesą rašo. Kad žiūrėtų Nacionalinės televizijos seksualiai atrodymo madas, ir manytų, jog yra gerai naikinti tautą, kvailas mergas atiduodant Afrikos bei džihado plėtros sėklintojams. O gal net ir visam gyvenimui " taps pora" . Dar geriau, jeigu išvažiuotų pas turtingus šeichus ar į ES viešnamius. Ir paliktų dykrą pasaulio banko ir pasaulio prekybos centrui. Ir darbo jėgai iš Afrikos, Azijos, Meksikos ar dar galai žino, iš kur...

Baisu.

Baisu. portretas
Eik tu sena ragana iš visų laikraščių ir iš televizijos,nes nuo tavęs jau vemt verčia. Dar viena bukagalvė susiruošė į politiką,ten tik tavęs ir trūksta...

TIK NEPASPRINK

TIK      NEPASPRINK portretas
Laikyk laikyk VISKA apsiziojus ! Sitokio grobuonio , kaip gyva dar nesu nei macius , nei girdejus ....

zzz

zzz portretas
mano broliene irgi buvo bufetava;tas pats gobsumas ,tas pats suktas zvilgsnis.

asas

asas portretas
manau,kad jei suzinotu dukraites ,kiek progrobta AMB vadovaujant kristutei...tai kojas uzverstu...,bet man keista..kodel nutilo tyrimai visi..del kristinutes turtu...juk visa Lietuva zino,kad tai-MUSU TURTAS>>>>>

Galerijos

Daugiau straipsnių