K. Brazauskienė įsižeidė išvadinta prostitute

Kristina Brazauskienė atskleis ne vieną paslaptį. Kodėl moteris, paskaičiusi interneto komentarys, tiesiog įsiuto?

„Komentaras, kad sporto rūmuose dirbau prostitute, mane labai įžeidė “, – sakė velionio prezidento Algirdo Mykolo Brazausko žmona.

Ji pastebėjo, kad purvai ypač pradėti drabstyti jai bandant žengti pirmuosius politikės žingsnius. Gal tai kaip nors susiję? Kaip K. Brazauskienė žada kovoti su piktaisiais interneto komentatoriais?

Moteris taip pat atskleis, kad tapusi našle vis dažniau sulaukia vyrų dėmesio. „Turiu aš tų gerbėjų, tačiau mane žavi tik vyresni vyrai,“ – prisipažins K.Brazauskienė, kuriai, sulaukusiai garbingo 64 metų amžiaus, vyrą susirasti, ji pati supranta, lengva nebus.

Kokio vyro ieško K. Brazauskienė? Kodėl jai nusprendus tapti politike prasidėjo baisūs dalykai? Visa tiesa apie prezidento našlę laidoje „Žvaigždutės“ – ateinantį pirmadienį per BTV.



NAUJAUSI KOMENTARAI

atsimerk Kristina....

atsimerk Kristina.... portretas
Sustauskas tau labai tinkama pora.

as

as portretas
nusibodo

juze

juze portretas
jei tokia esi prostitute taip ir zmones vadina isardei brazausku seima o dabar garbes nori tau i pora tinka vytautas sustauskas ubagu karalius tu esi sliksti boba bufeta tau ta etikete tinka mes visi tik julija laikome algirdo zmona jie susilauke 2ju dukru o tu siuksle
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių