K. Brazauskienė ekstrasensų klausė, kaip sekasi jos mirusiam vyrui

Trečius metus gedinti mylimo vyro Algirdo Brazausko LNK laidai ,,Pasaulis X” šį antradienio vakarą Kristina Brazauskienė prisipažino, kad gedulas  trunka ilgiau nei metus, kaip teigia psichologai.

„Po metų buvo dar sunkiau, dar labiau jaučiau vienatvę. Vis tikėjausi, kad įvyks stebuklas, kad Algirdas išvyko į medžioklę ir turi sugrįžti. Juk negali toks stiprus ir geras žmogus staiga imti ir išnykti” , - sunkiai tramdydama ašaras prisipažino Kristina Brazauskienė.

Visgi  moteris teigia , kad nepaisant liūdesio ir ilgesio, ji nuolat pastebi ženklų, liudijančių, kad net mirtis negali išskirti didelę meilę išgyvenusių sielų. ,,Kartais įsižiūriu į dangų, į debesis, ir matau Algirdo veidą. Nuolat jaučiu, kad jis kažkur šalia, kad mane globoja”.

O vienas atsitikimas dar labiau sutvirtino Kristinos Brazauskienės tikėjimą, kad jos vyras net po mirties stebi jos gyvenimą. Po Algirdo Brazausko mirties Kristina Brazauskienė su lietuvių draugų būreliu ilsėjosi Ispanijoje. Tuo metu ten vyko būrėjų ir ekstrasensų iš viso pasaulio suvažiavimas. Lietuviai neatsispyrė pagundai apsilankyti milžiniškoje parodoje ir patikrinti aiškiaregių sugebėjimus.  Kristina Brazauskienė paprašė būrėjos iš Kanados pažvelgti, kas vyksta Kristinos gyvenime. ,,Jūs neseniai palaidojote tėvą”, - ėmė kalbėti ši. ,,Ne tėvą, o vyrą”, - patikslino Brazauskienės draugė. ,,Matau aukštą žilą vyrą, jis jūsų labai ilgisi ir laukia, bet negalvokite apie tai, jums dar per anksti”.



NAUJAUSI KOMENTARAI

hm

hm portretas
Galetu paklausti ar greitai atsiras kitas,toks pat turtingas...

Viktis

Viktis portretas
Super naujiena. Senos bobos paistalai. Tokia jau Lietuvos politikos padangė.

sekasi

sekasi portretas
susirado dar iki jos myleta kauniete - buv. vieno restorano vadove amzina atilsi Irma K.? Stebetina, ko tik nesugalvoja Kristute noredama pasiviesinti, net rizikuoja buti palaikyta ankstyvo senatvinio marazmo apsestaja?
VISI KOMENTARAI 26

Galerijos

Daugiau straipsnių