J.Uspaskich traukiasi iš projekto „Šok su manimi“

Po praėjusio šeštadienio pasirodymo iš TV3 šokių projekto "Šok su manimi" pasitraukė Jolantos Uspaskich ir Gintaro Svistunavičiaus pora. Pasirodo, kad J.Uspaskich jau keletą laidų šoko kentėdama kojų skausmus.

Iš pradžių verslininkė projekto organizatoriams tepasakė, jog turi rimtą priežastį palikti šou, bet vėliau prasitarė – bėda su kojų raiščiais. "Man tai trukdo intensyviai treniruotis. Aš noriu šokti gerai ir išeiti ant parketo pasiruošusi pasirodymui, o to dabar negaliu, todėl pasitraukiu", – aiškino  J.Uspaskich.

Jai pasitraukus, organizatoriai nutarė suteikti galimybę vienai porai sugrįžti į projektą. Su šou yra atsisveikinusios trys poros: verslininkė Inga Krukauskienė su partneriu Vytautu Mackoniu, televizijos laidų vedėja Aistė Paškevičiūtė ir Artur Bajor bei baidarininkas Alvydas Duonėla ir Viktorija Engelgardt-Bajor.

I.Krukauskienė apie galimybę sugrįžti išgirdo būdama verslo susitikime Ukrainoje. "Aš tikrai norėčiau dar kartą išeiti ant parketo, nes šokis man suteikė labai daug džiaugsmo, deja, iškritusi iš projekto, susiplanavau verslo keliones, kurias buvau atšaukusi dėl dalyvavimo šokių projekte. Tiesiog dabar neturiu galimybių grįžti į Lietuvą ir vėl pradėti repetuoti", – kalbėjo moteris.

Tuo metu Aistė Paškevičiūtė ir Alvydas Duonėla su savo šokių partneriais nutarė priimti iššūkį.

 

 


Šiame straipsnyje: jolanta uspaskich

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių