Per Jūros šventę „Muzikuojantis keltas” šoks su „Biplan”

Jūros šventę užliejanti muzikos banga neaplenks ir „Muzikuojančio kelto” denio – unikalaus festivalio Kuršių mariose.

Šeštadienį 20 val. didžiausios tradicinės Klaipėdos miesto šventės metu visus miestiečius ir šventės svečius į karštą šokių vakarą kelte „Kintai” ant vandens įsuks muzikos chuliganų grupe tituluojama „Biplan“.

Savo jaunatviškai chuliganiška dvasia bei apsiginklavę muzikos instrumentais viena populiariausių Lietuvos lengvojo roko grupių publiką pakvies pašėlusiems šokiams.

Su puikiai visiems pažįstamais hitais daugiau nei 15 metų muzikos scenoje šėlstantys „Biplan” patrakėliai tai – Maksas Melman (vokalas, gitara), Olegas Aleksejevas (gitara), Sergejus Grey (bosinė gitara), Aleksandras Kazakevičius (mušamieji).

Ant „Muzikuojančio kelto” denio jiepaskleis teigiamą gyvos muzikos energijos dozę ir įsiūbuos patrakėliškai pašėlusį šokių vakarą, kurio metu šventinė nuotaika ir puikios emocijos garantuotos, teigė festivalio organizatoriai iš bendrovės „Promo plius“.

Beje, tai vienintelis „Muzikuojančio kelto” šokių vakaras, kuris jau tradiciškai vyksta tik Jūros šventės metu.

„Muzikuojantis keltas" (keltas „Kintai”) išplaukia iš Senosios Smiltynės perkėlos, Kruizinių laivų terminalo. Bilietai į pasiplaukiojimą su „Biplan“ – po 59 Lt. Jie platinami visose „Bilietų pasaulis“ kasose, o 2 val. iki koncerto parduodami mobilioje kasoje Senojoje Smiltynės perkėloje.

Daugiau informacijos apie festivalį – www.muzikuojantiskeltas.lt



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių