Jungtinį dzūkų chorą renka dainininkas J.Lapatinskas

Galingasis milžiniško populiarumo sulaukęs projektas „Chorų karai“ TV3 eterį vėl sudrebins po Naujųjų.

Septynios Lietuvos įžymybės grįš į savo gimtuosius miestus ieškoti talentų. Prie Kauno muzikinio teatro solisto Liudo Mikalausko, Neringos Čereškevičienės iš „Tele bim-bam“, dainų kūrėjo, muzikos prodiuserio Deivydo Zvonkaus, garsios Kauno chorvedės Danguolės Beinarytės, dainininko ir muzikos kūrėjo Stano prisijungia ir dainininkas Justas Lapatinskas, išgarsėjęs po TV3 muzikinio realybės šou „Dangus“. Jis į pergalę „Chorų karuose“ ves jungtinį Dzūkijos chorą.

„Pernai ‚Chorų karuose‘ nebuvo dainorėlių iš Dzūkijos, todėl man, kaip tikram dzūkui, kilusiam iš Druskininkų, labai svarbu, kad šiemet toks choras atsirastų“, – sako komandą Alytuje renkantis Justas Lapatinskas, kuris yra įgijęs miuziklo aktoriaus profesiją, o šiuo metu mokosi chorinio dirigavimo.

Jungtinio Dzūkijos choro atranka, kurioje laukiami visi dainingi žmonės iš Alytaus, Druskininkų, Varėnos, Lazdijų, Veisėjų, Seirijų ir kitų Dzūkijos vietų, vyks gruodžio 19-ąją, sekmadienį, Alytaus kultūros ir komunikacijos centre (adresu Pramonės g. 1B) 13.00 val.

Primename, kad vienas pagrindinių antrojo „Chorų karų“ projekto tikslų – dar labiau akcentuoti lietuvybę, skatinti patriotinius jausmus. Eteryje skambės gražiausios lietuviškos dainos, chorai kovos ne tik dėl žiūrovų simpatijų, o ir dėl piniginio prizo, kuris bus skirtas nugalėtojų miestui, apskričiai.


Šiame straipsnyje: Chorų karaiJustas Lapatinskas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių