J.Tvarijonaitė „Žvaigždžių duetuose“ trauks liaudies dainas?

Modelis Jurgita Tvarijonaitė, iki šiol Lietuvą žavėjusi tobulomis kūno formomis ir erotinėmis fotosesijomis, nuo Naujųjų metų demonstruos savo vokalinius sugebėjimus LNK „Žvaigždžių duetuose“.

Ji pasirodys su  trim operos solistais „el Fuego“. „Dainavau nuo vaikystės - mane net ruošė „Dainų dainelei“. Vėliau dainavau mokyklos, bažnyčios, universiteto choruose. Pastaruoju metu dainuoju lopšines savo metukų sūnui“, - šypsosi Jurgita.

Pasak Jurgitos, išeiti į televizijos sceną nejauku. „Bet aš drąsi mergaitė! Žvaigždžių duetai“ - proga grįžti į viešumą. Dabar gyvenu tikrą gyvenimą - šeima, vaikas, jokių vakarėlių, jokių renginių“.

Kol mama dainuos „Žvaigždžių duetuose“, mažąjį Tomą Juozapą prižiūrės tėtis. „Nesamdome auklės. Aš tikrai išprotėjusi mama, niekuo nepasitikiu“, - juokiasi Jurgita. Ar ji ir toliau lepins žiūrovus savo seksualia išvaizda? „Nesiruošiu keisti savo įvaizdžio. Rūbai projekte priklausys nuo tematikos. Pati norėčiau dainuoti liaudies dainas, man jos prie širdies“, - sakė Tvarijonaitė.

„el Fuego“ - tai populiariosios klasikos kūrinius atliekantys trys jaunieji operos solistai Tomas Pavilionis, Jonas Sakalauskas ir Eugenijus Chrebtovas. Jonas ir Eugenijus yra  Virgilijaus Noreikos studentai, o Tomas -  Vytauto Juozapaičio auklėtinis.

Jurgitos Tvarijonaitės karštas seksualumas ir „Fuego“ ugnis - netruks LNK „Žvaigždžių duetuose“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių