J.Tvarijonaitė ryžosi atvirai fotosesijai

2010-ųjų Kalėdas „Playboy“ skaitytojai sutiks vartydami žurnalą su gražuolės Jurgitos Tvarijonaitės nuotraukomis.

Kadaise jau pozavusi šiam leidiniui moteris šįkart ryžosi atvirai fotosesijai elitiniame Kopenhagos klube „Zen“.

Vieną seksualiausių Lietuvos moterų įamžino garsus Danijos fotografas Thomas Samsoe.

Pozavai „Playboy“ jau antrą kartą. Kaip jauteisi tada ir dabar?

Viena priežasčių, kodėl dabar sutikau nusifotografuoti „Playboy“ buvo smalsumas. Kai tai dariau prieš 10 metų, buvau kitokia. Dabar norėjosi paimti tas nuotraukas, pažvelgti į save, prisiminti tuos laikus, bet kartu ir vėl pamėginti  tai daryti. Kaip pasikeitė žvilgsnis? Ar įgyta patirtis atsispindi veide ir kūne?  Jaučiu, kad šis bei tas pasikeitė. Akyse nebėra to naivumo, bet pati siela, nusiteikimas išliko.Tie dalykai nesensta.

Kaip jautiesi po šios sesijos?

Tai buvo tarsi naujas oro gūsis mano santykiuose su draugu. Jis turėjo progos tarsi pažvelgti į mane iš šalies, o aš ir pati jaučiu, kad su kiekvienu mano darbu, kiekvienu pasiekimu esu naujai įvertinama ir tai mūsų ryšį tik stiprina.

Augintų sau vaiką, o ne pozuotų nuoga – bus ir tokių kalbų...

Kai kurios moterys mąsto taip: susirasiu vaikiną, ištekėsiu, pagimdysiu berniuką, paskui mergaitę – viskas kaip iš knygutės. Bet aš negyvenu pagal šiuos standartus. Jie mane žudo! Pozavau tada, padariau tai vėl, gal ir dabar – ne paskutinis kartas. Kas čia žino? Manau, aš ne vienintelė tokia mama. Yra nemažai moterų, kurioms motinystė tik paskatino seksualumą ir savo vertės suvokimą. Tokia moteris puikiai žino, ko nori, jaučia pilnatvę ir nesiblaško tarp savo norų. Tokia dabar ir esu.




„Playboy“ nuotr.


Šiame straipsnyje: jurgita tvarijonaitė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių