J.Tvarijonaitė nežino, kur jos apatiniai

Šį penktadienį „Auksinėje blykstėje“ garsūs Lietuvos žmonės kalbės apie šeimą. Ar reikalinga santuoka, o gal patogiau gyventi „susimetus“ ar apskritai vienam ir nesukti dėl nieko galvos?

Daug metų blaškydamasi po pasaulį, fotografuodamasi itin atviroms nuotraukoms erotinis modelis Jurgita Tvarijonaitė pagaliau apsisprendė grįžti į gimtinę ir sukurti šeimą. Nors su draugu, su kuriuo sieja jau penkiolikos metų draugystė, jiedu susilaukė sūnaus, pora vis dar nesusituokę. Moteris „Auksinės blykstės“ studijoje dėstė priežastis, kodėl nenuskambėjo dar vestuviniai varpai ir tai, kad galėjo būti milijonieriaus pati. Jurgita prisipažino, kad per savo klajones svetur gavo pasiūlymą tekėti už beprotiškai turtingo, jauno ir gražaus italo. Kas sutrukdė šiai pasakai tapti tikrove - sužinosite jau šį penktadienio vakarą.

Tačiau labiausiai visus pribloškė Išpažinčių dėžėje atsiskleidusi istorija. Tiksliau, jų - visa krūva. „Auksinės blykstės“ studijoje pravėrus buvusiam erotikos modeliui paslaptingąją ir ne visada malonių istorijų kupiną dėžę, Jurgitai pasidarė tikrai nejauku. Kristupas Baublys ėmė vieną po kito traukti itin pikantiškų apatinio trikotažo komplektą. Gražuolė net aiktelėjo iš nuostabos: „Kaip jie čia atsidūrė?! Taigi jie turi būti mano spintoje...“ Moteris nustebino visus, nes paaiškėjo, kad ji turi tiek aistras keliančių dalykėlių, kad net nepastebi, kai jie dingsta iš jos namų.

Kaip erotiški Jurgitos Tvarijonaitės apatiniai atsidūrė “Auksinės blykstės” studijoje ir kokią istoriją slepia „Išpažinčių dėžė“  - penktadienį “Auksinėje blykstėje”, 19.10 val. per LNK.   

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių