J.Travoltos vintažinis „Mersedesas“ rastas išardytas vagių

Holivudo žvaigždės Johno Travoltos vintažinis automobilis „Mercedes-Benz“, pavogtas viename Los Andželo priemiestyje, buvo rastas išardytas, o dėl šio incidento buvo suimti du įtariamieji, trečiadienį pranešė policija.

J.Travoltai priklausęs 1970 metų laidos prabangus kabrioletas „Mercedes-Benz 280 SL“ dingo iš gatvės Santa Monikoje pernai rugsėjį, kai filmo „Bulvarinis skaitalas“ (Pulp Fiction) žvaigždė buvo užsukęs į ten esančią automobilių gamintojos „Jaguar“ atstovybę.

58 metų Michaelas Greenas ir 52 metų D.L.Rayfordas buvo suimti pernai gruodį teisėsaugos pareigūnų, tiriančių vieno automobilių vagių tinklo veiklą, nurodė Santa Monikos policijos seržantas Richardas Lewisas.

„Bendromis tyrėjų pastangomis... du asmenys buvo įvardyti kaip įtariamieji, susiję su pono Travoltos “Mercedes„ vagyste, ir buvo suimti šios darbo grupės tyrėjų“, - sakė R.Lewisas.

Pareigūnas pasakojo, kad nusikaltimų pėdsakai tyrėjus atvedė į „laužyną“, kur buvo rasti pavogti automobiliai, tarp jų aktoriaus mašina.

„Jis nebuvo rastas visas, jis buvo išardytas, - aiškino R.Lewisas. - Radome daug dalių, tačiau ne visą automobilį.“

Pareigūnas nurodė, kad ši informacija nebuvo atskleista anksčiau, siekiant apsaugoti didesnį tyrimą dėl automobilių vagių tinklo.

M.Greenui ir D.L.Rayfordui buvo pateikti kaltinimai dėl automobilių vagysčių dideliu mastu, sakė Los Andželo apygardos prokuratūros atstovė.


Šiame straipsnyje: Johnas Travolta

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių