J.Statkevičius - čiužinio reklamos veidas

Dizaineris Juozas Statkevičius nuo šiol galės vadintis ir miego ekspertu - jau kurį laiką jis ne tik miega ant vienos kompanijos pagaminto čiužinio, bet net ir jo reklamoje nusifilmavo. 

„Man gali mokėti ir milijonus, bet neičiau reklamuoti bet ko. Miegodamas esi tarsi prikibęs prie čiužinio. Tas čiužinys - tikrai stebuklinga harmonija tarp minkšto ir kieto, krenti kaip į pievą. Jei nebūčiau pats išbandęs, tikrai nekalbėčiau. Juk nesu lovos papuošalas“, - kalbėjo J. Statkevičius.

Filmavimo metu interviu buvo atliekamas ekspromtu, jis nėra suvaidintas ar surežisuotas. Dizaineris kalbėjo pats, be jokio paruošto teksto, natūraliai.

J. Statkevičius siūlė įvairiausių filmavimo variantų, pats įsitraukė į kūrybos procesą, dirbo kartu su visa komanda. Jis vadovaujasi moto - jei darai, daryk tik gerai.

Dinaineris pasakojo, kad daug keliauja, tad lankėsi daugybėje prabangiausių viešbučių. Ir net karališkuose apartamentuose yra buvę visiškai nepatogių, kad ir prabangių, čiužinių. O kartą teko iš prabangios vandens lovos persikraustyti miegoti net ant grindų.

Iš karto po filmavimo tokius pačius čiužinius J. Statkevičius nupirko ir savo tėvams. Juk geras miegas yra kaip vitaminai, įsitikinęs dizaineris.

Nusifilmavęs šiame reklaminiame siužete J. Statkevičius prisijungė prie viso būrio garsių Lietuvos žmonių, taip pat miegančių ant „Dormeo Memory“ čiužinių ir savo įspūdžius papasakojusių televizijos kamerai: baleto solisto Nerijaus Juškos, sportinių šokių šokėjo Andriaus Kandelio, režisieriaus Vytenio Pauliukaičio ir dainininkės Birutės Dambrauskaitės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių