J.Stathamas: S.Stallone yra kino dievas!

Aktorius Jasonas Stathamas prisipažino – vaidinti filme „Nesunaikinami“ jis sutikęs, nes nuo vaikystės yra didžiausias Sylvesterio Stallones gerbėjas.

Sylvetseris Stallone ne tik taip pat vaidina šiame filme, bet ir yra jo režisierius, prodiuseris ir scenaristas.

Sulaukęs pasiūlymo prisidėti prie kitų garsiausių veiksmo filmų žvaigždžių - Jet‘o Li, Dolpho Lundgreno, Bruce Williso, Arnoldo Schwarzeneggerio, Mickey Rourke, J. Stathamas neabejodamas sutiko. Jis prisipažino esąs didelis Stallones gerbėjas, tad atsisakyti pasiūlymo tiesiog negalėjęs.

„Man paskambino ir paklausė, ar sutikčiau papietauti su Stallone, nes jis norėtų su manimi pasikalbėti apie naują projektą. Stallone man kaip kino dievas! – pasakoja J. Stathamas, - Mačiau visus jo filmus, užaugau su „Rembo“ ir „Rokiu“. Manau, kad Slajus yra toks pat didus, kaip ir tie filmai. Jis yra garsiausia pasaulyje veiksmo filmų žvaigždė! Man labai artima viskas, ką jis daro. Štai kodėl, neabejodamas sutikau vaidinti jo filme.“

37 metų veiksmo filmų žvaigždė išpažinęs meilę Stalonei, juokaudamas pridūrė, kad filmavimo aikštelėje S. Stallone buvo labai reiklus. „Dirbant jis negailestingas, labai reiklus, visus vaiko ir aiškina, ką daryti. Tačiau po filmavimo jis vėl atvirsdavo į normalų vyruką. Tai ir buvo geriausia dalis – pažinti tikrąjį Stalonę, - juokėsi S. Stathamas.

Veiksmo filmų žvaigždžių kupinas trileris „Nesunaikinami“ šiuo metu rodomas ir Lietuvos kino teatruose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių