A. Jolie planuoja mesti vaidybą, kai jos vaikai įžengs į paauglystę

Angelina Jolie planuoja mesti vaidybą, kai jos vaikams prasidės paaugliškos problemos.

„Druskos“ žvaigždė ir jos sužadėtinis Bradas Pittas augina šešis vaikus: 11-metį Maddoxą, devynmetį Paxą, septynerių Zaharą, šešerių Shiloh ir ketverių dvynius Knoxą ir Vivienne. A. Jolie pripažįsta, kad galvoja per artimiausius 10 metų atsidėti vien mamos pareigoms, nes nebesugebės su jomis derinti karjeros ir plačios labdaringos veiklos.

Anglijos televizijai „Channel 4“ ji sakė: „Galvoju, kad turėsiu atsisakyti vaidybos, kai vaikai įžengs į paauglystę … (Bus) per daug darbų namie“.

„Man patiko būti aktore. Esu taip dėkinga šiam darbui, patyriau nuostabių dalykų ir net galėjau pasakoti istorijas ir būti svarbių istorijų dalis, be to, dariau dalykus dėl smagumo. Bet jeigu rytoj pasitrauksiu, būsiu labai laiminga būdama namuose su vaikais“, - pasakojo ji.

Šios naujienos pasirodė vos keli mėnesiai po to, kai 48 metų B.Pittas paskelbė, kad planuoja išeiti į pensiją sulaukęs 50-ies.

Britų laikraščio „The Sunday Times“ žurnalui „Culture“ jis sakė: „Visi turime atidėtą gyvenimą ir manasis (jau) ateina“.


Šiame straipsnyje: Angelina Jolievaidyba

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių