Johnny Deppas ir Vanessa Paradis po 14 metų „draugiškai“ išsiskyrė

Johnny Deppas ir jo ilgametė partnerė Vanessa Paradis susitarė „draugiškai“ išsiskirti, antradienį pranešė aktoriaus atstovas.

„Karibų piratų“ (Pirates of the Caribbean) žvaigždė ir prancūzų dainininkė bei aktorė pora buvo 14 metų. Jau kuris laikas sklandė gandai apie jų santykių krizę, ir dėl jų dar sausio mėnesį V.Paradis turėjo neigti išsiskyrimą.

„Johnny Deppas ir Vanessa Paradis draugiškai išsiskyrė. Prašome gerbti jų privatumą ir, dar svarbiau, jų vaikų privatumą“, - televizijos laidai „Entertainment Tonight“ sakė J.Deppo atstovas.

Pora, kuri dalį laiko gyvendavo Prancūzijoje, o kitą dalį - Jungtinėse Valstijose, turi du, 10 ir 13 metų, vaikus, bet niekada taip ir nebuvo susituokusi.

Sausio mėnesį V.Paradis kategoriškai neigė išsiskyrimą ir prancūzų televizijai „Canal+“ sakė: „Šie gandai klaidingi, žinoma, klaidingi ... Tai gandas, kuris tikrai galėtų pakenkti mano šeimai“.

Dieną prieš tai ji radijui „Europe 1“ juokavo: „Kai tik suvalgau tris žirnelius, esu nėščia ... Kai tik apsilankau kokiame miestelyje, perku namą ... Išsiskiriu žiemą, išteku vasarą. Teku kasmet jau 15 metų! Jei, be viso kito, turėčiau reaguoti į kiekvieną gandą ...“.

J.Deppas per savo gyvenimą yra turėjęs ne vieną garsią partnerę, o susižadėjęs buvo su keturiomis: aktorėmis Sherilyn Fenn, Jennifer Grey ir Winona Ryder, manekene Kate Moss.

49 metų aktorius, kuris netrukus turi filmuotis penktojoje „Karibų piratų“ dalyje, 1983-iaisiais buvo vedęs Lori Anne Allison (Lori En Elison), bet 1985-aisiais išsiskyrė.

Jis ir V.Paradis pradėjo susitikinėti 1998-aisiais; 1999 metais dainininkė pagimdė dukterį Lily-Rose Melody, o 2002 metais – sūnų Jacką.

39 metų V.Paradis yra garsesnė Prancūzijoje, o ne užsienyje. Ji karjerą pradėjo kaip manekenė ir dainininkė, o paskui ėmėsi aktorystės.

Pora gyvendavo tai name Holivud Hilse, tai ūkyje Pietų Prancūzijoje, be to, turėjo apartamentus Paryžiuje, Manhatane ir Bahamose.


Šiame straipsnyje: Johnny DeppasVanessa Paradis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių