J.Morkūnas: keturkojo auginimas – puiki repeticija prieš tėvystę

Ar meilės gali būti per daug? Šį klausimą jau vasario 5-ąją, sekmadienį, TV8 laidos „Keturkojis šou“ studijos svečiams užduos šou vedėja Skaiva Jasevičiūtė. Kada meilė augintiniui peržengia įprastas ribas? Jei namie augini daugiau nei vieną šunį ar katę, tai jau reiktų apsilankyti pas psichiatrą?

„Kaimyninėse šalyse šunims atidaromi restoranai, o Lietuvoje šunys mėtomi nuo tiltų, gyvūnų mylėtojai vadinami iškrypėliais“, – sako Skaiva. Kur baigiasi meilė ir prasideda liga? Kur šuns vieta – šeimininko lovoje ar būdoje? Ar normalu savo šunį vadinti šeimos nariu? O švęsti augintinio gimtadienius ir nešiotis jo nuotrauką?

Į šiuos ir kitus neretai iškylančius ir aistringų diskusijų įžiebiančius klausimus jau šį sekmadienį atsakys „Keturkojo šou“ svečias – profesionalus psichologas. „Keturkojo šou“ tema – puiki proga gyvūnų mylėtojams pasitikrinti, ar jų elgesys „telpa“ į visuotinai priimtinas normas.

Štai televizijos laidų vedėjui Jogailai Morkūnui, matyt, nerūpėjo jokios normos, kai jis savo vokiečių aviganiui nusprendė duoti tokį vardą, kad laidos kūrėjams eteryje jį teko užmaskuoti „pypsiuku“!

Per dešimt metų dėl šuns vardo J. Morkūnui kilo ne vienas nesusipratimas. Jogaila viską papasakos „Keturkojo šou“ rubrikoje „Mano šeimininkas – žvaigždė“.

Beje, prieš pat Kalėdas į J. Morkūno ir jo draugės namus atkeliavo dar vienas augintinis! Šįkart – kalytė iš prieglaudos. Ji buvo pakrikštyta ne tokiu pikantišku vardu. Pasak Jogailos, naujosios augintinės priežiūra jam ir jo mylimajai – visai nebloga repeticija prieš nusprendžiant tapti tėvais!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių