Jennifer Lopez ir jos vaikinas dėl amžiaus skirtumo nesisieloja

Holivudo superžvaigždė Jennifer Lopez nė kiek neišgyvena, kad numanomas jos naujasis širdies draugas yra 18 metų už ją jaunesnis, sakoma žinutėje paskelbtoje socialiniame tinkle „Twitter“.

42 metų dainininkės ir aktorė, kuri dar nėra patvirtinusi, kad užmezgė romaną su savo trupės šokėju 24 metų Casperu Smartu, savo svetainėje paskelbė jo rašytas žinutes, kuriose sakoma, kad jam nesvarbu, ką galvoja kiti žmonės ir kad „mūsų širdys yra begalinės“.

„Mes visi turėtume gerbti savo laiką (šiame pasaulyje), pasinerdami į savo aistrą ir svajones. Taigi užsidenkite ausis ir atverkite savo širdis; mylėkite ir būkite laimingi!“ - sakoma viename komentare, kurį paskelbė J.Lopez, pernai išsiskyrusi su savo vyru Marcu Anthony.

„Mūsų amžius tėra priminimas apie valandas, praleistas šioje žemėje, ir brangų likusį laiką... Amžius, statusas, kitų nuomonės - nesvarbios... Mūsų širdys begalinės, mūsų sielos nesibaigiančios“, - nurodoma kitoje trečiadienį pridėtoje žinutėje.

Kaip praneša žiniasklaida, ši pora susitikinėja jau tris mėnesius.

J.Lopez nebūtų pirmoji superžvaigždė, užmezgusi romaną su daug jaunesniu vyru - taip pasielgė ir dainininkė Madonna bei Holivudo aktorė Demi Moore.

Niujorke gimusi puertorikietė J.Lopez, taip pat dalyvaujanti televizijos talentų konkurso „Amerikos dievaitis“ (American Idol) vertinimo žiuri, apie savo išsiskyrimą su M.Anthony pranešė pernai liepą. Buvusi pora 2008 vasarį susilaukė dvynių Maxo ir Emme.


Šiame straipsnyje: Jennifer LopezCasperas Smartas

NAUJAUSI KOMENTARAI

VISIEMS

VISIEMS portretas
youtube: /watch?v=dysy0_8eIRY
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių