Jennifer Garner ir Benui Affleckui gimė sūnus

Aktorių porai Jennifer Garner ir Benui Affleckui gimė trečias vaikas, sūnus, antradienį pranešė žurnalas „People“, kuris daugiau detalių nepateikė.

J.Garner, kuri išgarsėjo darbu televizijos dramoje „Slaptoji agentė“ (Alias), už aktoriaus ir prodiuserio B.Afflecko ištekėjo 2005 metų birželį per privačią ceremoniją Terkso ir Kaikoso salose Karibuose.

Pirmoji jų duktė Violet gimė 2005-ųjų gruodį, o antroji, Seraphina, 2009 metais.

Pranešama, kad kūdikį, kuris dar neturi vardo, aktorė pagimdė antradienį Santa Monikoje.

J.Garner pernai yra užsiminusi, kad dukros dėl vardo turi tam tikrų keistų idėjų: „Jos siūlė Ančiuką Donaldą, Pelytę Minę Affleck, o paskui perėjo prie Piterio Peno, Kapitono Kablio...“

Sutuoktiniai, kuriems abiem - po 39 metus, pernai rugpjūtį paskelbė, kad laukia gimstant trečio vaiko, ir nors būsimo kūdikio lyties jie nenurodė, J.Garner šių metų sausį pokalbių laidos vedėjui Jay Leno sakė, jog lytį jiedu su vyru žino.

„Būtų taip keista turėti berniuką“, - sakė J.Garner kitos pokalbių laidos vedėjai Ellen DeGeneres. Pasak aktorės, tai būtų „šaunu ir kitaip“.

Vėliau šiais metais J.Garner turi filmuotis komedijoje „Keistas Timočio Grino gyvenimas“ (The Odd Life of Timothy Green). B.Affleckas, kuris už „Gerąjį Vilą Hantingą“ (Good Will Hunting) drauge su Mattu Damonu yra gavęs geriausio scenarijaus „Oskarą“, turi režisuoti trilerį „Argo“ ir jame vaidinti.

Jis taip pat dirbs pavadinimo dar neturinčiame Terrence'o Malicko projekte su Jessica Chastain, Rachel McAdams ir Rachel Weisz.


Šiame straipsnyje: Jennifer GarnerBenas Affleckas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių